Psikiyatri Randevusu
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Tijen Başkan Muayenehanesi
2001-2013 yıllarında Aydın da özel muatyenehanesinde çalışmış. Ve 2018 yılından bu yana hala özel çalışmaktadır.
i̇...k
kişisel sorunlarım yüzünden gitmiştim geçmişten örnekler vererek sorunlarım hakkında yardımcı oldu ilaç tedavisi ve konuşma terapisi şeklinde devam ettik, Çok başarılı ve deneyimli bir hekim herkese tavsiye ederim. Tedavi esnasında ve sonrasında takibi ve ilgisi içinde çok teşekkür ederim
g....a
Sorunu bulmak için izlenen yol tatmin edici. teşhiz, eşim ve benim için mantıklı. Herkesin kaçırıp farkedemediği birşey vardır. Dinleme ve dinlenme bir ihtiyaçtır.
mu...k
Tijen hanıma yıllar önce kaygı bozukluğu sebebiyle gitmiş, çok iyi sonuçlar almıştım. Şimdi ise kalp krizi sonucu tekrardan aynı sıkıntıları yaşar oldum. Çok başarılı sizi çok iyi anlıyor, tanımlıyor. Görüşme sonrası çok rahatlıyorum. iyi ki varsınız.
de...1
tijen hanıma takıntılarım sebebiyle gittim. bence alanında çok iyi bir uzman. Danışana değer veren ,sorunlarını iyi dinleyen ,size ailenizden biriymiş hissini veren bir doktor.Gitmek isteyenlere
tereddütsüz gitmesini tavsiye ederim.
Tijen Başkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tijen Başkan, Psikiyatri. Size Tijen Başkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Psikiyatri Randevusu, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi.
Tijen Başkan adresi nerede?Tijen Başkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah.Vali Konağı Bulvarı Kurşunoğlu1 Apt. No:34 Kat:1 Daire:1 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tijen Başkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tijen Başkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tijen Başkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tijen Başkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tijen Başkan hangi dilleri konuşuyor?Tijen Başkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tijen Başkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tijen Başkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tijen Başkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tijen Başkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tijen Başkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler