Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 11 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül
Uncubozköy Mh. 5515 Sk. No:31 Manisa Meydan A4 Blok Ofis K:6 D:68, Yunusemre, Manisa

Mansuroğlu Mah. Manas Bulvarı No:10 Avcılar Exclusive D:38, Bayraklı, İzmir

İz Psikoloji Enstitüsü

Psikoloji lisans derecesini Orta Doğu Teknik Üniversitesi KKK Sosyal Bilimler Programı’ nda onur derecesi ile tamamlayan Tilbe Höngül, lisans eğitimi boyunca Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Topluluğu’nda aktif görevler almış ve 2019 Bahar Dönemi’nde Orta Doğu Teknik Üniversitesi KKK şeref listesine girmiştir.

Stajyerlik dönemini İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı Klinik Nöropsikoloji Birimi’ nde Prof.Dr. Emre Kumral ve Prof. Dr. Dilek Evyapan önderliğinde uzun yıllar Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ve Madde Bağımlılığı alanlarında uzmanlaşmış psikologlardan oluşan çok fonksiyonlu bir ekip ile beraber çalışarak tamamlamıştır.
Uzmanlık eğitimini Klinik Psikoloji alanında tamamlayan Tilbe Höngül, Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans mezunudur.
Ruh sağlığı alanında hizmet vermenin ön koşulunun daima süregelen önce kişisel ve bununla beraber mesleki bir gelişim yolcuğu olduğunu düşünen Tilbe Höngül, farkındalığın, her türlü iyi oluşun kilit noktası olduğu anlayışı ile, terapilerinde hakim olduğu;

Deneyimsel Oyun Terapisi (Experiental Play Therapy- Carol& Byron Norton) ,

Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDPD Dernek)

Yetişkinlerde Kognitif ve Davranış Terapisi (KDTD, Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur )

Yetişkinlerde EMDR 1. Düzey ve

Yetişkinlerde EMDR 2.Düzey Terapisi (DBE, Emre Konuk)

Migren ve Fibromiyalji Tedavisinde EMDR Tedavisi Protokolü ve

Kompleks Travması Olan Danışanlarla EMDR Tedavisi

ekollerini düzenli pratikleri sayesinde bir terapist olarak kendisinde vücut bulan Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) tavırları ile çalışmaktadır.
Kognitif Davranış Terapileri ve EMDR Avrupa Akreditasyon sürecindedir.

EMDR Türkiye ve Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği üyesidir.

EMDR Travma İyileştirme Grubu çalışmalarında gönüllü olarak yer almaktadır.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Çıkmazda olduğum bir zamanda yolum Tilbe hanımla kesişti ve iyi ki de kesişmiş. Normalde tanımadığım birine kendimi pek rahat ifade edemem ama Tilbe hanımın içtenliği kendimi yanında rahat hissetmeme yardımcı oldu. Rehberliği etkili,son derece sabırlı ve güler yüzlü. Kesinlikle Tilbe hanımın rehberliğinden faydalanmanızı öneririm.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Tilbe hanımla çok çaresiz güçsüz olduğum bir dönemde tanıştık iyikide tanışmışız. Bu güne kadar başkalarının söylediklerine ne kadar çok üzüldüğümü, başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğumdan önde tutmak gibi daha birçok konuda farkındalık oluşturdu bende yumuşacık ses tonu ve sonsuz sabrıyla hiç bıkmadan dinledi beni iyiki tanışmışız.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Tilbe Hanım enerjisi ile sakinligiyle insanin ruhunu dinlendiriyor adeta. Kızım için gittiğim ve herkese önerdigim bir psikolog, kızıma çok yarari ooldu ben de çok şey ogrendim. Herkes iyi olsun ama bir psikoloğa ihtiyacınız varsa kesinlikle Tilbe Hanim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Tilbe hanıma kızım için gitmeye başladık. Çok sıkıntılı günler yaşıyorduk; fakat kendisinin yönlendirmeleri ve rahberliği ile kısa sürede baya yol katettiğimizi düşünüyorum. Bize gerek randevu alma sürecinde gerekse kızımla olan harika iletişimi ile çok yardımcı oldu. Kızımda psikolojik olarak kısa sürede rahatlama ve iyileşme gördük.Ebeveyn olarak bizlere ayna tutarak kendi yanlış tutumlarımızın da farkına varmamızı sağladı. Psikolog denilince tek tavsiye edeceğim kişidir.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Tilbe hanım güler yüzü ve anlayışıyla her şeyden önce harika bir insan.Destekleyici görüşleri,etkili rehberliği ile en zor zamanlarımda bana olan katkısı için minnettarım.Görüşmelerimiz devam ediyor ve benim için en zor olan adımları atmamda çok kıymetli bir rehber kendisi

Konum: İz Psikoloji Enstitüsü Randevu

Uzun zamandır halledebilirim dediğim çıkmazı, artık tek başıma halledemeyeceğimi kabullendiğim zaman Tilbe hanım ile yolum kesişti. Zorlanarak gittiğim her seans kabulleniş ve aydınlanmalar ile son buluyor. Seanslar hem profesyonel hem de içten geçiyor.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Randevu

Tilbe Hanım ile başladığım bu terapi sürecinde, sadece içsel gelişimimde değil, aynı zamanda yaşam perspektifimde de önemli bir dönüşüm oldu. Güler yüzü, sıcak kanlılığı ve etkili rehberliği, zor anlarımı anlamlı birer öğrenme fırsatına dönüştürmeme yardımcı oldu. Onunla paylaştığım deneyim, içsel keşif yolculuğuma güven ve cesaret kattı. Kendi içsel derinliklerinize dalmanız ve potansiyelinizi keşfetmeniz için Tilbe Hanım’ın deneyimli rehberliğinden faydalanmanızı içtenlikle öneririm.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tilbe Höngül Diğer

Tilbe Hanımla tanışma sürecim kendimi en çaresiz güçsüz ve sinir kontrolsüzlüğü yaşadığım dönemde olmuştu. Daha önce hiç böyle bir tecrübem olmamıştı ayrıca önyargılarım vardı kendimi rahat ifade edemem sorunlarımı sıkıntılarımı anlatamam diye düşünüyordum . Kendisi o kadar tatlı birisi ki daha en baştan rahatlamamı sağladı ve açık yüreklilikle herşeyimi paylaşabildim. Bu süreçte Tilbe hanım sayesinde içimdeki gücü,tek başıma kendime yetebileceğimi ve aslında tek başıma güçlü olduğumu farkedebildim.

Konum: İz Psikoloji Enstitüsü Diğer

Tilbe hanımin ruhunuzu okşayan ses tonu ile, tedavi suresince muhteşem tespitleri ile en kısa zamanda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayor.Kendisine minnettarım.

Konum: Yakamoz Psikoloji Deneyimsel Oyun Terapisi

Tilbe Hanım'a 4 yaşındaki kızım oyun terapisi için gidiyor. Tilbe Hanım'ın kızımla iletişimi çok iyi, normalde başkasının yanına çok zor giden kızım o kadar kolay alıştı ki,kızımdaki değişimi gözlemlemeye başladık. İyi ki varsınız.