- Diş ve Diş eti hastalıkları
İmplant
Pınar Mahallesi 74004. Sokak No:50/A, Seyhan 74004
I
i̇...
20’lik diş çekimi için oldukça korkarak gitmiştim ama doktorumun ilgisi ve sakinliği sayesinde oturmamla kalkmam bir oldu. Hiç acı hissetmedim. İşlem sırasında adım adım yapacaklarını açıklayarak beni rahatlattı. Güler yüzü ve sabırlı yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Kendisini gönülden tavsiye ederim.
• Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Seyhan • Diğer •
Timur Karazincir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Timur Karazincir, Diş Hekimi. Size Timur Karazincir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, Pembe Estetik.
Timur Karazincir adresi nerede?Timur Karazincir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınar Mahallesi 74004. Sokak No:50/A Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Timur Karazincir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Timur Karazincir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Timur Karazincir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Timur Karazincir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Timur Karazincir hangi dilleri konuşuyor?Timur Karazincir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Timur Karazincir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Timur Karazincir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Timur Karazincir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Timur Karazincir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Timur Karazincir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.