Ozon Terapi Randevusu
Merkez Efendi Mahallesi İzmir Caddesi Aksüyek Sitesi No 264 C Blok Daire 6, Manisa
Akupunktur Tedavisi
Terleme Botoksu
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Yüz Dolgusu
Timur Yıldırım Muayenehanesi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
ez...i
Ayrıntılı bilgilendirme ve uzmanlığı ile yapılan ozon tedavimden çok memnun kaldım.İyi çalışmalar dilerim.
ni...
Timur hocamdan astım,zayıflama gibi konularda 2018 yılından beri destek aliyorum..çalışılan konu dışında akupunktur tedavisinin birçok faydasını gördüm. İlgisi,bilgisi hiç bir şeye değişilmez can hocam,abim...
Öneri üzerine gittim ozon tedavisi, glutatyon Tedavisi, ve c vitamini tedavisi alıyorum. Diğer sağlık sorunlarıma da çok iyi geliyor. Grip bile olmadım her açıdan olumlu ilerliyor. Sürekli bilgilendiriyor yol gösteriyor. Baba kız gibiyiz çok ilgili. Hemşiresi de çok tatlı ve ilgili. Aile ortamı gibi. Doktor olarak bayılıyorum kendileri yaşıyormuş gibi ellerinden geleni yapıyorlar.
Yazın tavsiye üzerine başvurdum kendisine. Kilo aldığımı sandım ama şekerim ve tiroitim varmış. Hastalıkalrımı yendim. Akupunktur tedavisi alarak 94 kilodan 76 kiloya düştüm. Meneviyatı yüksek benim için. Sağlık ve ruhen beni kurtardı, düzeltti. Sert görünümlü ama kalbi çok yumuşak. Arkadaş dost gibi. Bana anlattıkları çok farklı bir yola girmemi sağladı. Bilimsel söylediklerini yaşadım. Verdiği nasihatlar anlattıkları söyledikleri hepsi benim için önemli. Böyle sıkıntı yaşayan herkesin umarım yolu düşer. Hastalığın neden olduğunun sebebini buluyor.
Referans aracılığı ile Timur Bey'den tedavi gördüm. Romatizma hastasıyım, sürecim çok güzel geçti eklem ağrılarım vardı yürüyemiyordum. Sol tarafta kireçleme yapmış ve durmuş. Artık yürüyebiliyorum, beni ayağa kaldırdı. Eşime de ozon tedavisi yaptı memnun kaldı.
İleri derecede migren hastasıydım. Ataklarım çok düştü. Seansları da gittikçe düşürdük. Araştırma sonucunda bulduk yorumlarına baktık. Çok anlayışlı, çok iyi bir insan çok seviyorum. Aldığım seanslardan çok memnun kaldım. Yeterince bilgilendirdi. Psikolojik olarak da destek verdi. 5 yıldız veririm hocama.
Referans aracılığı ile gittim. Saç mezoterapisi uyguladı. Gayet iyi geçti. İlgili bilgisi gayet güzel. Hijyenik botoks ve dolgu yaptırdım. Güven verici, açıklayıcı şekilde bilgilendiriyor. İşleme başlamadan önce de yeterince bilgilendiriyor ilaçlar konusunda da gösteriyor anlatıyor. Ortamı da çok güzel. Yakınlarıma da tavsiye ettim onlarda çok memnun.
ö.....
Tavsiye ve araştırma sonucunda gittim. PRP tedavisi için gittim. Fazlasıyla ilgilendi ve anlattı. Başlangıç sürecindeyim. Bilgilerini paylaşıyor üstten bakmıyor, yakın davranıyor, detaylı ve açıklayıcı anlatıyor.
me...
Mükemmel kelimesi Timur hocam için basit kalır,tıbbi bilgisi,insanlığı,ilgi alakası ve sayamayacağım daha bir sürü artısı…Timur hocam o kadar pozitif ki siz de pozitif oluyorsunuz, PRP uygulaması için gittim çok güzel geçti herkese tavsiye ediyorum.
Babamın obezite tedavisi için gittiğimiz Timur bey hastasını bir bütün olarak değerlendirerek,diğer sağlık sorunları hakkında da yönlendirmeler yaparak bize çok yardımcı oldu. Yapacağı tedavi hakkında babamı objektif olarak bilgilendirmesi, motive edici konuşmaları, sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmak için hastayla iş birliği içimdeki tutumu sayesinde babam tedavisine uyum gösteriyor. Daha önce sadece diyet ile çok az kilo verebilirken, akupunktur desteği ile daha kolay kilo vermeye başladı. Alternatif ve destekleyici tıp uygulamaları için arayışta olan herkese kendisini tavsiye ederim.
Timur Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Timur Yıldırım, Akupunktur, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Timur Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dolgu, Nöralterapi, Kavitasyon, Akupunktur Tedavisi, Mezoterapi, Lipoliz, Kırışıklık Tedavisi, Sigara Bırakma, Normal randevu, Migren.
Timur Yıldırım adresi nerede?Timur Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Efendi Mahallesi İzmir Caddesi Aksüyek Sitesi No 264 C Blok Daire 6 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Timur Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Timur Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Timur Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Timur Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Timur Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Timur Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Timur Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Timur Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Timur Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Timur Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.