er...e
Yanlış tedaviden dolayı uzun zamandır diş problemi yaşıyordum. Adana ve çevresinde önerilen çok sayıda klinik ve doktorla görüştüm sağlam 2 dişimi ve 1 implantımı çekip 4 veya 5 implant uygulama ve yaklaşık 2 yıl sürecek ortodonti tedavisi gibi seçimler sunulmaktaydı. Aklıma yıllar önce küçük kızımı tedavi eden Ortodontist Dr.MÜGE ALTAN AKOVA 'ya danışmak geldi. Beni Doç. Dr. Tolga AKOVA'ya yönlendirdi ve yıllarca yaşadığım tüm sıkıntılar ortadan kalkmaya başladı küçük fikirler ile büyük çözümlere kavuşmaya başladım. ÇEKİLMESİ GEREKİYOR denilen dişlerim Gökhan ATAKAN (Kanal Tedavisi Uzmanı) sayesinde çekilmedi ve sadece 1 implant uygulanarak mükemmel görünüşe sahip sağlıklı dişlere kavuştum. MİNNETTARIM...
Tolga Akova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Akova, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi.
Tolga Akova adresi nerede?Tolga Akova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. Ramazanoğlu Caddesi Tevfik Bey Apt A Blok K 1 D 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Akova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Akova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Akova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Akova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Akova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Akova hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tolga Akova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri