İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir
2015 Ekim ayında Doçentlik ünvanını aldı.
se...r
Mükemmel bir doktor. Kendisi için pelerini olmayan süper kahraman da diyebiliriz. Atriyal Fibrilasyon geçiriyordum 2 yıldır günde 2 defa en az 5-6 saat. Nabzım 130-140 oluyordu. Daha önce başka bir doktora ablasyon oldum fakat hiç işe yaramadı. Tolga hoca bir saatlik bir ablasyonla beni iyi etti. Kendinizi Tolga hocama güvenle teslim edebilirsiniz. Ne zaman kendisine ulaşmak istesem ulaşabiliyorum. Her soruma sıkılmadan cevap veriyor. En umutsuz olduğum zamanda bana beni geri verdi. Her zaman dualarımda. Çok ilgili bir doktor. Çalıştığı Yeditepe ünv Hastanede ki hemşireler çok güler yüzlü ve ilgililer.
es...
An itibariyle mhrs'den randevu almak için arayıp, Tolga hocamın Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ayrıldığını üzüntü içinde öğrendim. Tanıdığım en iyi hekimlerden biri hem işinde hemde insani yönüyle. Tanıdığım için mutluyum. Yaşı genç bir hipertansiyon hastasıyım ve bu hamileliklerimde de çok zorluk çıkardı. Sağolsun Tolga hocam ilgi ve alakasını esirgemedi. Muayene günü olmadığı zamanlarda bile ihtiyaç halinde yardımcı oldu. Gittiği her yerde başarılı olacağına inancım tam. Rabbim yar ve yardımcısı olsun İnşaAllah
n....
Tansiyon hastasıyım 20 yıldır her ilacı denediler ve sabırla dinleyip basdan sağma yapmayıp diğer tetkiklerimi de yaptırım tek ilaçla 1 yıla yakındır tüm şikayetlerim gitti Allah razı olsun herkese tavsiye ederim on numara doktor başarılarının devamını diliyorum
ni...
Tolga hoca,21/02/2020 tarihinde anneme anjio yaptı.İlgi ve alakasından ,tedavi yönteminden ötürü kendisine çok teşekkür ederiz.
tm...k
Oğlum Abdullah Küçüköksüz ritim bozuklugu nedeni ile yıllardır türkiye'de gitmediğim hastane ve doktor kalmadığı sırada sizi önerdiler 8 Mart 2019 da oğluma ablasyon uygulama ike amaliyat ettiniz çok memnun kaldık elinize ve emeğinize teşekkür ederiz ayrıca ekibinizede teşekkür ederiz burdan tüm hastalara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ritim bozukları korkmayın doc.dr.Tolga Aksu ya muhakkak gidin
tü...y
Hocam merhaba sizi çok seviyorum. 7 ay önce ritim bozukluğu şüphesiyle gelmiştim benimle o kadar güzel ilgilendinizki çok şükür kalbimde bişey yok ama sizi hiç unutmicam.
Tolga Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Aksu, Kardiyoloji.
Tolga Aksu adresi nerede?Tolga Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tolga Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar