Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Tolga Bıçakçı Muayenehanesi
1999 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 4.'lükle mezun oldum. Aynı yıl girdiğim doktora programı giriş sınavını kazanarak Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora Programı dahilinde Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’na asistan olarak girdim. Doktora eğitimi süresince çeşitli yurt içi ve yurt dışı uluslararası kongrelerde sözlü ve poster sunumlar gerçekleştirdim. Mesleki ilgi alanlarım arasında implant destekli protezler, porselen laminalar, estetik ve kozmetik dişhekimliği ve gülüş tasarımı yer almaktadır. Halen kendi özel kliniğimde dişhekimliği mesleğini sürdürmekle birlikte, İzmir'in en eğlenceli orkestralarından biri olan Positive Live Project grubunun solisti olarak profesyonel müzik kariyerime de devam etmekteyim.
ir...n
Tolga Bey’e beyazlatma işlemi için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Süreçle ilgili detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdi. Güler yüzlü ve ilgili yaklaşımı için kendisine çok teşekkür ediyorum.
a ...y
Tolga hoca işini bilen çok neşeli enerjili bi hekim herkese kesinlikle tavsiye ediyorum gülüş tasarımı ve implant tedavisinde çok başarılı muhteşem sonuçlar ve güler yüzlü hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz kendisine
k....m
Genel muayene için gittim. Üst ön 4 dişime zirkonyum kaplama, sağ alt arka 2 dişime implant uygulaması yapıldı. Her şey harikulade tamamlandı ve doktorumun, durumuma ilişkin hem sıhhi hem de estetik uygulamaları, muayenehane hijyen ve karşılama, tedavi, uğurlama koşulları son derece başarılı ve tatminkardı. Özellikle pandemi dönemine hassasiyet had safhadaydı
se...e
dolgu için gittim, gideceğim/ gittiğim tek diş hekimi Tolga Bey, çok teşekkür ediyorun kendisine
d.....
Ben Tolga Bey'den gayet memnundum, herkese tavsiye ediyorum.Ben implant ,diş dolgusu, diş eti kısaltması yaptırdım.Hepsinden memnunum.İşlemlerle alakalı bilgilendirir.Her zaman açıklayıcı bir iletişimi var, herşeyiyle çok memnunum kendisinden.
Açıkcası ben hem muayenahanenin temizliğinden hem de güleryüzle karşılanmamdan çok keyif aldım.Öncesinde çok korkarak gittim fakat çok sakin karşıladılar.Çok iyi bir hizmet aldım, ilgilendiler. Sonrasında arayıp beni kontrol ettiler, dişimde sıkıntı olup olmadığını sordular.Keyifli bir deneyimdi benim için.Birkaç sene ihmal ettiğim çürüklerim vardı. 5 tane dolgu yapıldı dişlerime.Kesinlikle herkese öneririm Tolga Bey'i.
k.....
Ben aldığım hizmetten son derece memnunum, ben yıllardır kendisine gidiyorum.Herhangi bir şikayetim olduğunda kendisine gidiyorum.İmplant tedavisi, bir de üst dişlerime zirkonyum kaplama yapıldı. Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim çok iyi sonuçlandı, şuanda herşey yolunda.
Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.Tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Bir implant şikayetim vardı, çok güzel sonuçlandırıldı. Çok memnunum.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim çok başarılı oldu, implant sorunum ortadan kaldırıldı.Şuanda çok rahatım.
Öncelikle insanlık ve kişilik olarak mükemmel bir insan.İşinin en iyisi, eğlenceli ve duyarlı.Konforlu bir tedavi görüyorum.Uzun yıllardır kendisiyle çalışıyorum, normalde diş ağrısı çok sıkıntılıdır ama ben hiç ağrı çekmeden konforlu bir şekilde o koltuktan kalkıyorum her seferinde.3 tane 20lik diş çekimimi yaptı, ön dişlerime lamine yaptırdım.Ufak tefek dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım.Ailemizin diş hekimi, iyi ki var.
Güvendiğim tek doktordur, kendisine güveniyorum. Bir dişim kırılmıştı, parçalı ve dolgulu; onun kurtarmak için uğraştı ve kurtardı.Kaplama yaptı, çivileme yaptı.İşinde, sanatında baya sanatkar bir doktor.Tedavi sürecim hakkında bilgi verdi.Önce dişi kurtarıp daha sonra kanal tedavisi uyguladı, kapladı dişi.Son derece güvendiğim bir diş hekimi, herkese tavsiye ederim.
Tolga Bıçakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Bıçakcı, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Tolga Bıçakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, İmplant, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Diş İmplantı, Laminate Veneer, Zirkonyum, Zirkonya Restorasyonlar, Zirkonyum Porselen Kronlar, Empress Porselen Kaplama, Diş Beyazlatma.
Tolga Bıçakcı adresi nerede?Tolga Bıçakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı No:28 K 3 D 3 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Bıçakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Bıçakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Bıçakcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Bıçakcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Bıçakcı hangi dilleri konuşuyor?Tolga Bıçakcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Bıçakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Bıçakcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Bıçakcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Bıçakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Tolga Bıçakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri