Tolga Helvacı Muayenehanesi
1713. Sokak No:42 Serkan Apt. K:3 D:5, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

I
Konum: Tolga Helvacı Muayenehanesi Diğer

Tolga bey ile 3 sene önce tanıştım bu süreçte hiç tereddüt etmeden tüm yirmilik dişlerimin tedavisini ve implant tedavimi tamamladım.Daha sonrasında danıştığım ve hizmet aldığım dolgu/temizlik gibi işlemler oldu. Her gelişimde çok memnun kaldım. Hem çok ilgili hem çok profesyonel bir diş hekimi. Tüm korkularımı yendiğim gülerek çıktığım bir yer.Tüm yakınlarıma gözü kapalı tavsiye ettim ve tavsiye ettiğim herkes de çok memnun kaldı

Konum: Tolga Helvacı Muayenehanesi Diğer

20'lik diş çekimlerinin hep ağrılı geçtiğini duyduğumdan korkuyla gitmiştim. Fakat işini detaylı acısız ve sakin yapan bir doktor ve çalışanlar hem güler yüzlü hem samimiler. Sonrasında da sorularıma her zaman karşılık alabilmek böyle işine önem veren samimi doktorla karşılaştığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Konum: Tolga Helvacı Muayenehanesi Diğer

Bugün 5 impilantın ilk. Çakma işlemi yapıldı üstelik 2diş çekilip aynı anda impilant tabanı çakıldı ağrısız sızısız hiljemik bir ortam son derece güler yüzlü ve arkadaşca yaklaşımı hastaya güven veriyor işini titizlikle yaptığı için teşekkür ediyorum bugün ilk gün sonrasında da inşallah her şey iyi gider.