Bebegimin kalca çıkığı ile tedaviye başladık. Tübingen takıldı bebegime. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. Biz bi hafta sonra cocuk doktorumuza normal kontrole gitmiştik gitmişken ultrason istedik ilerleme var mi aceba diye (anne baba olarak endişeli ve üzgünüz sonuç olarak ) ultrason çekildikten sonra cocuk doktorumuzun kapısında beklerken ortopedi doktorumuzla koridorla karşılaştık. Heyecan ve mutlulukla hocam bakın düzelmiş sonucumuz iyi dedik. Ve şu şekilde cevap aldık ... Neden ultrason cekildiniz 3 hafta sonra gelin demiştim size kim istedi ultrason deyince biz istedik hocam dedik peki siz bakarsiniz ozaman dedi ve gitti. Biz cocugumuzun duzeldigine mi sevinelim doktorun tepkisine mi uzulelim bilemiyorum. Sonucta anne babayiz bebegim o aparatla cok huzursuz biran once iyilesse de çıkarsak umudumuz varken bu cevaba üzüldük. Eger bir yanlisimiz varsa duzeltilebilirdi...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ez...r
Oğlum 3 yaşında ve normalde doktor görünce çığlık çığlığa oluyor ama Tolga beyin iletişimi sayesinde güle oynaya muayenesini yaptırdı. Dizindeki kırığın detaylı bilgisini verdi. Çok memnun kaldık.
h....ş
Bir anne olarak çocuğumun parmağının nerden kırıldığını merak etmek tolga beye garip geldi ve bana röntgeni göstermek zorunda olmadığını dile getirdi
Üslubu hiç hoş değildi ve çocuğumun parmağının kırılmasının sebebinin benim ihmalkarligim oldugunu vurgulayan imali kelimeler kullandi
Kendisinin üslup problemi var sikayet edecegimi söyleyince umursamaz bir şekilde başhekimin 3. Katta olduğunu söyledi
Kendisinden hiç memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
öz....
Bugun ilk defa gittim het konu hakkinda cok doyurucu bilgiler verdi.
Ameliyat olmam gerekiyormus nedense cok guvenilir buldum ve ameliyatimi ona yaptiracagim insallah.
Tolga Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Kaplan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Tolga Kaplan adresi nerede?Tolga Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Kaplan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Kaplan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tolga Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adapazarı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Başiskele Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Derince Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Serdivan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölcük Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları