Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği, Mahall Ankara, B Blok (Ana Ofis Bloğu) 3. Kat. No:29 Eskişehir Yolu-Tepe Prime Yanı, Çankaya
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Kompozit Veneeer Uygulamalar
Koruyucu Diş Hekimliği
Kök Kanal Tedavisi
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Küçük Cerrahiler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplant Üstü Protezler
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği
Yine uzmanlığını da Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden almıştır.
Mahall Ankara'da bulunan özel kliniğinde hastalarını kabul etmektedir.
e....ş
Sürecin basından sonuna kadar her şey harikaydı. Önce yirmilik diş çekimleri sonra dolgu tedavisi gördüm ve hic bir şekilde ağrı ve ya herhangi bi rahatsızlık yaşamadım herkes çok güler yüzlüydü bu tedavi süreci icin Tolga bey’e geldigim icin cok mutluyum ellerinize sağlık
el...
Merhaba,
En son ortaokulda dişçiye gitmiştim, İstanbul’dan Ankara’ya Tolga Kodaz’a tavsiye üzerine gittim. Detaylı diş temizliği ilk defa yaptırdım, profesyonel yaklaşım, diş temizliği esnasında yönlendirme , bakım sonrası profesyonel anlatım ve dişlerimle ilgili genel detaylı bilgilendirme ve yapılan yönlendirme için çok memnum kaldım Kaliteli hizmet almak istiyorsanız gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz doğru adres
Tolga beye ve ekibine sevgilerimle
20 yaş dişimi mükemmel bir şekilde ağrısız çekti, diş sıkma sorunumu 3 botoksla çözdü, kaplama olsun ,kanal dolgu olsun yıllardır hep memnuniyetle geliyorum eve , güleryüzlü ve ilgili doktorumu şiddetle tavsiye ederim.
me...t
Tolga Bey’in kliniğinde iki dişime implant ve bonding yaptırdım.Kendisi tedavi sürecimin başından itibaren güven vererek sorunsuz bir şekilde süreci tamamlamamızı sağladı. Alanında oldukça başarılı ve yetkin. Uzmanlığı sayesinde tüm korkularınız ve endişeleriniz kayboluyor
or...l
Kaplama yapılan dişimdeki sorunla ilgili film çekildi, sonucuyla ilgili detaylı aciklama yapıldı. Reçete yazıldı.
t.....
Yaklaşık 2 yıl önce yaptırdığım implantların bakımı ve diş taşı temizliği için gittim. Her zamanki gibi sakinliği ve tecrübesiyle kendinizi güvenli ellerde olduğunuzu hissettiriyor Tolga Hocam.
ba...y
gayet memnun kaldık diş taşı temizlığı kanal temizliği yapıldı.tolga hocamın ellerine sağlık
c.....
Tolga Hoca’nın eli inanılmaz hafif ve çok ılımlı biri. Kırık dişimi çekip implant yaptı ama en ufak bir acı bile hissetmedim. Süreci çok net bir şekilde başta anlatıyor. Çok ilgili bir hekim. Ofisi de baya başarılı. İlk kez bir dişçide bana rahat etmem için boyun yastığı verildi konforu siz düşünün :)
al...)
Daha önce kanal tedavisi yapılan dişimde oluşan problem nedeniyle bir kaç diş doktorla görüşmem oldu.Tolga beyi Doktor takvimdeki olumlu yorumları, başarılı özgeçmiş ve uzmanlık alanını göz önünde bulundurarak tercih ettim, ve kendisinden randevu aldım.İlk muayene sonrası maalesef dişimin çekilmesine karar verildi apse nedeniyle ve tedavi süreci başlatıldı.Diş çekiminde hiç bir sorun yaşamadım gayet iyi geçti.Daha sonra diş taşı temizliği ve kaplama yapıldı .Uygulanan tedavilerden oldukça memnun kaldım, işini profesyonelce yapan bir doktor Tüm süreç boyunca yaptıgı her işlem için beni detaylı olarak bilgilendirmesi ,sorduğum her soruya detaylı olarak cevaplandırması benim için çok önemliydi . Tolga beye işinde başarılar dilerim.
c....̇
Daha önce başka bir hekim tarafından yapılan kanallı dişimin kırılması üzerine Tolga hocama gittim. İmplant yapılması gerektiğini söyledi. İşinin ehli iyi bir hekim, ağrısız acısız bir şekilde kanallı dişimi çekerek implant tedavimi büyük ölçüde bitirdi.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Tolga Kodaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Kodaz, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Tolga Kodaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Bakımı Eğitimi, Dental Anestezi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Kompozit Veneeer Uygulamalar, Diş Beyazlatma, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Diş Çekimi, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi.
Tolga Kodaz adresi nerede?Tolga Kodaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr.Tolga Kodaz Diş Kliniği, Mahall Ankara, B Blok (Ana Ofis Bloğu) 3. Kat. No:29 Eskişehir Yolu-Tepe Prime Yanı Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Kodaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Kodaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Kodaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Kodaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Kodaz hangi dilleri konuşuyor?Tolga Kodaz ile İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Kodaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Kodaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolga Kodaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 139 hasta / danışan, Tolga Kodaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri