Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum
oy...a
Benim gibi dîsçi fobisi olan biri için boyundan büyük işlere kalkıştım.Ön dişlerimi kestirip zirkonyum kaplama yaptırmak için ilk adımı attım.Tolga Hocam harika bir hekim.. Anlayışlı, nazik, insanı rahatlatan tavırlarıyla çok şükür işlem bitti.Tedavim halen devam ediyor, inşallah güzel sonuçlanacak.Benim için o koltuğa oturduğum anda Hekimin ilgisi, anlayışı çok önemliydi.Bunu da kendisi fazlasıyla sağladı.Protez işi olanaTolga Hocamı gözü kapalı tavsiye ederim.İyi ki tanımışım Tolga Hocamı... Teşekkürler.
ca...z
Annemin dişlerini yaptırmak için gittim tolga hocam son derece güler yüzlü sempatik ve işinin ehli bir hoca doğru sonuca ulaşabilmemiz için bizimle olan çalışma periyodunu acele etmeden doğru zaman ve teşhisler koyarak sağlıklı ve çok kaliteli bir çalışma çıkardı göstermiş olduğu titizlik ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim herkezde tavsiye ederim
Tolga Külünk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Külünk, Protetik Diş Tedavisi.
Tolga Külünk adresi nerede?Tolga Külünk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Külünk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Külünk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Külünk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Külünk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Külünk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Külünk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tolga Külünk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.