Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy
Medical Park Göztepe Hastanesi
fi...l
hocam siz bana bunları hallet gel hemen dediniz tüp mide ameliyatı için ben sınıfımı geçtim hemde başarı ile 1 sene oldu endokrinde takılmıştım nihayet bitti yarın geliyorum sadece size kendimi emanet etmek için 1 sene bekledim sonunda muradıma ercem inş sihirli ellerinizle saygılar
Tolga Münip Ali Müftüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Münip Ali Müftüoğlu, Genel Cerrahi. Size Tolga Münip Ali Müftüoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Tolga Münip Ali Müftüoğlu adresi nerede?Tolga Münip Ali Müftüoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Münip Ali Müftüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Münip Ali Müftüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Münip Ali Müftüoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Münip Ali Müftüoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Münip Ali Müftüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Münip Ali Müftüoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Münip Ali Müftüoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Münip Ali Müftüoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tolga Münip Ali Müftüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar