Online Görüşme
Karşıyaka, İzmir
Donanmacı Mahallesi 1734 Sokak No:4/2 Refik Girgin Apt. Kat:3 Daire:3 Karşıyaka/İzmir, Karşıyaka
Aile Dizimi
Bağımlılık Tedavisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Preoperatif Değerlendirme
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
PSY-Q Psikoloji
Evlilik, Çift ve Aile Danışmanlığı, Rehabilitasyon Danışmanlığı ve Otizmle ilgili kitap yazmaktayım. Evlilik ve Çift Terapileri, Bilişsel Davranışçı Terapiler, Gestalt Grup Terapisi ilgi alanlarımdır. Yerel ve ulusal dergilerde haftalık ve aylık yazılarım yayınlanmaktadır. Çok iyi derecede İngilizce bilmekteyim. Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği İzmir Şubesinin ve Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği’nin Kurucu Başkanıyım. Amerikan Psikolojik Danışmanlık Derneği (ACA) Uluslararası Komite Başkanı (2013-2018) ve aynı zamanda Uluslararası Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği ilk Uluslararası Üyesi ve Türkiye temsilcisiyim.
h ...ö
Tolga beyden ilk randevu aldığımda onu hiç araştırmamışıtım ama bilgili ve bilgisinin hakkını veren bir insan. Yaptığımız seanslardan çok memnun kaldım, OKB mi ve özgüvensizliğimi yenmeme çok yardım etti.
y.....
Hocamıza internet üzerinden araştırmalarım sonucunda ulaştım, aile içi şiddetli geçimsizlik sonrasında çift terapisi almak istememiz neticesinde başvurduk, hocamız önce bizleri dinledi daha sonra ödevler vererek nasıl daha iyi bir çift olacağımız konusunda bizleri çok güzel yönlendirdi kendisinin bilgi birikimi ve anlayışlı tavrı sayesinde çok gelişme kaydettik. Hocamızın en sevdiğimiz yani bizlere karşı net ve bazı konularda direkt yönlendirme ve düzeltme yapmasıdır. Hocamızı tüm çevreme tavsiye ederim.
g ...k
Tolga hocama 1 yıldır hem bireysel hemde çift olarak gitmekteyim Psikolojik olarak bana verdiği destek ve tedavi sürecinden oldukça memnunum
Doktor ve insan olarak kendisi kesinlikle öneririm
Zihnimde oluşan boşluk duygusunu, aşırı düşünmemi akılcı düşüncelerle değiştirmemi sağladı. Kariyer planlamama, geçmiş ve gelecek hakimiyeti olan düşüncelerimi anda kalmamı sağlayarak yol gösterdi. Kendisine teşekkür ederim.
i̇...t
OKB rahatsızlığımla ilgili kendisinden psikoterapi almaktayım, kendisi empatik, dakik ve yargılamayan iyi bir dinleyici, psikoterapist. Terapi sürecim devam etmektedir çok memnunum
s....c
Depresyonda olduğumu dusundugum icin kendisi ile iletisime gectim. Ilgisi az geldi, form olceklerden bahsetsede unuttu yapamadık 3 seans boyunca bekledim. Çok fazla kendi hayatını anlatıyor sizi unutuyor. Zamanında alıyor. Ses tonu akıcı olumlu özelliği
nu...r
Tolga bey İlk seanstan itibaren hayatıma çok büyük katkı sağladı gerçekten. Daha iyi ve daha mutlu hissediyorum. Teşekkür ederim
ö.....
Empati düzeyi yüksek, iyi bir dinleyici. Yaşamımda var olan sorunlarıma projeksiyon tutabilen ve yargılamadan beni çok iyi dinleyen çok iyi eğitimli bir psikoterapist. Herkese tavsiye ediyorum.
Hasta
Tolga beyle görüşmemiz benim konuşabilmeye en açık ve uygun olduğum bir anda gerçekleşti ve bu ortamın oluşması için kendisinin çabası da olduğunu düşünüyorum çokça. Aklım çok karışıktı ve yarın yeni ve güzel bir güne başlayacağım her şey çok iyiydi, devam edeceğiz, çok teşekkür ediyorum kendisine.
n....ö
Tolga bey konusunda uzman bir psikolog başka yerlere defalarca danışmama rağmen sorunumu hemen anlayıp bana yardımcı oldu.Kendisi mesleğin çok tecrübeli ve çok yetenekli birisi.Hiçbir ön yargısı olmadan beni dinledi.Tolga beye çok teşekkür ederim.
Tolga Nasuh Aran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Nasuh Aran, Psikoloji. Size Tolga Nasuh Aran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Randevu.
Tolga Nasuh Aran adresi nerede?Tolga Nasuh Aran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Donanmacı Mahallesi 1734 Sokak No:4/2 Refik Girgin Apt. Kat:3 Daire:3 Karşıyaka/İzmir Karşıyaka
- Karşıyaka İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Nasuh Aran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tolga Nasuh Aran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tolga Nasuh Aran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Nasuh Aran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tolga Nasuh Aran hangi dilleri konuşuyor?Tolga Nasuh Aran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Nasuh Aran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Nasuh Aran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolga Nasuh Aran hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Tolga Nasuh Aran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Karşıyaka Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Karşıyaka Aile İçi İletişim Sorunları
Karşıyaka Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Karşıyaka Davranış Bozuklukları
Karşıyaka Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Karşıyaka Motivasyon Eksikliği
Karşıyaka Majör Depresif Bozukluk
Karşıyaka Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Daha fazla (15)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar