Varis Tedavisi
Lazer İle Varis Tedavisi
Skleroterapi Köpük Tedavisi
Varis Ameliyatları
Op. Dr. Tolga Önder Kliniği
Tolga beyde varis ameliyatı oldum. Bacaklarımda şişme olmuyor. Dikişler estetik dikiş olmuş. Nokta gibi. Elleri becerikli. İşin hakkını veriyor. Mesleğin de temayüz etmiş.
mu...
Bütün sorularıma cevap aldığım ilgili bir doktor. Yaptirdigim işlem bacak damarları inceleme. Kesinlikle tavsiye ederim.
za...r
Dr tolga hocam çok ilgili ve işinde çok iyi bende varış tedavisini tolga hocamdan aldım
el...a
Yaklaşık 1 hafta önce her iki bacağımda da varis ameliyatı oldum.Amaç görsellik değildi.İki bacağımda da oluşan aşırı ödem di.Ameliyattan üç sonra bariz bir düzelme başladı.Ameliyatimda medikal olarak sorunsuz oldu.
ar...f
Doktorumuz ile bir yıl önce tanıştık ve annemin tedavisinde doktorumuz sayesinde olağanüstü sonuç aldık Varisten şikayeti olan her hastaya şiddetle tavsiye ederim doktorumuzu.
Yaklaşık bir ay önce Tolga Bey tarafından varis (kaçak kapatma) ameliyatım yapıldı.Doktor beyin ameliyat öncesi verdiği güven,nazikçe yaklaşımı ve gösterdiği ilgi doktor seçimimde yanılmadığımı göstermiş oldu.
Tolga bey çok ilgili,her ayrıntıyı açıklıyor ve işinde çok titiz çalışıyor.varis tedavisi yaptırdım ilaç ve varis çorabını kendisi veriyor.emeğinize sağlık
Harika bir insan tavsiye edemeyeceğim kimse yok iyi ki onu tanıdım varis sorunum vardı televizyonda görmüştüm sosyal medyada araştırarak ulaştım tedaviden sonra sağlığıma kavuştum kaliteli bir insan doktorluğu şahsı ilgisinden genel anlamda memnunum.
r.....
Tolga Bey'e varis şikayeti için başvurdum kızım ameliyat olmuştu bana önerdi ben de ameliyat oldum ameliyat başarılı geçti memnunum. Ameliyattan sonra varis damarlarım yok oldu ağrılarım gitti. Çok iyiyim çok şükür.
Varis şikayetiyle araştırarak ulaştım Tolga Bey'e. Çok memnunum ameliyat sonrası iyiyim. Başarılı ilgili bir doktor kendisi. Kontrollere gidiyorum eşimi de götüreceğim daha sonra.
Tolga Önder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Önder, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Tolga Önder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Skleroterapi Köpük Tedavisi, Ameliyatsız Varis Tedavisi, Lazer İle Varis Tedavisi, Varis Ameliyatları, Varis Tedavisi.
Tolga Önder adresi nerede?Tolga Önder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükkolpınar Mah.Alaçam Cad. No:120 Manolya Evleri K:1 Daire:5 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Önder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Önder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Önder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Önder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Önder hangi dilleri konuşuyor?Tolga Önder ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Önder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Önder tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolga Önder hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Tolga Önder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları