ne...
Sn prof Tolga Yıldırım beyfendi beni takip ettiği için çok şanslıyım ben böbrek C,A hastasıyım sn prof Tolga beyfendi beni ülkem namına gururlandırıyor bana göre dünya capunda hastasını çok iyi takip eden özel ve örnek bir hekim yolu açık ve sağ ve var olsun
gü...
Tolga hocama protein kaçağı tedavisi için gidiyorum tedavim hala devam ediyor. Fakat Tolga hoca hem bilgi birikimi hem açıklayıcılığı,hem anlayışlı tavrı ve sabrı ile mükemmel bir doktor . Her soruma sabırla ve anlaşılır bir şekilde cevap veriyor hasta hekim ilişkisi mükemmel Harika bir doktor
eşim tansiyon hastası böbrek yetersizligi ve multiple miyolama hastası Tolga hocama gittik bizi dinledi ve tahilllerimizi inceledi o kadar alakalı ve açıklayıcı bir yaklasımala bize ne yapmanızı gerektigini anlatdı tedavisinden ve kendinden çok menunuz Allah razı olsun
c.....
Protein kaçağı ile ilgili tedavi sürecim devam ediyor.hocam ilginiz ve alskanız icin teşekkür etmek istedim.zaman zaman yaptığınız ilaç geçişleri sayesinde ilaçların yan etkilerinden çok fazla etkilenmedim yada kısmen etkilendim bundan dolayi teşekkür ederim.protein kaçağındada kısmen düşüsle bir standar seviye yakaladık bildigim kadarıyla.ilginiz,alakanız,titiz çalışmalarınızdan dolayi çok memnun kaldım.brnzer rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma ve yakınlarıma sizi tavsiye ediyorum.her şey için teşekkür eder,başarılı çaĺışmalar dilerim.
su...m
Biz 2017 Ekim ayı içerisinde Hacettepe Hastanesi Nefroloji bölümünde Tolga Yıldırım'ın in gözetiminde tedaviye başladık.
Detaylı incelemeleri ve sabırlı yaklaşımları bizim kendisine olan güvenimizi arttırdı .
Sivas'ta oturduğumuz halde kendisine ulaşmada hiç zorluk yaşamadık. İstediğimiz zaman telefonla bilgi alışverişinde bulundu. Bu yaklaşımı işlerinizi çok kolaylaştırsın. Ehil ellerde olduğunu bilmek bir hasta için ve ailesi için çok önemli.
Kendisine herşey için çok teşekkür ederiz.
Hacettepe Hastanesi Nefroloji bölümü için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz.
Tolga Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Yıldırım, Nefroloji.
Tolga Yıldırım adresi nerede?Tolga Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolga Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolga Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolga Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tolga Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.