Menteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105, Yenişehir
s....
Yıllardır devam eden kronik faranjitim vardı. Mersin'e gelmeden önce gitmiş olduğum doktorlarda çözüm bulamamıştım. Ayrıca 35yaş üstü olduğumdan dolayı kimse bademcik ameliyatımı yapmıyordu. Sayesinde bademciklerimden kurtuldum. Ağrı eşiği düşük birisiyim. Hocamızın eli öyle hafifmiş ki ağrım yok denecek kadar az oldu. Muayenede esnasında olsun Ameliyat öncesi ve sonrasında olsun hastayı bilgilendirmesi, hastaya yaklaşımı, ilgisi inanın öyle güzel ki karşısındakine önem verdiğini hissettiriyor. İyi ki varsınız hocam. Keşke herkes sizin gibi olsa.
el...
Tolgahan hocam başarılı ameliyatınız sayesinde uzun yıllardır nefes sorunumu çözdünüz şimdi çok rahat nefes alıyorum ayrıca estetik açısından burnum çok doğal ve güzel oldu ameliyat sonrası sürecim de çok rahat geçti hiç ağrım olmadı ellerinize sağlık Hocam size ve ekibinize hastanede kaldığım sürede benimle çok güzel ilgilenen tüm çalışanlarınıza çok teşekkür ederim
Tolgahan Toroslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolgahan Toroslu, Kulak Burun Boğaz.
Tolgahan Toroslu adresi nerede?Tolgahan Toroslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolgahan Toroslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolgahan Toroslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tolgahan Toroslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolgahan Toroslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tolgahan Toroslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tolgahan Toroslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tolgahan Toroslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yenişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları