Abdominal Laparoskopi
Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı
Meme Koruyucu Cerrahi
Normal randevu
Toygar Toydemir Muayenehanesi
Asistanlığının ilk yıllarından itibaren laparoskopik cerrahiye ilgi duyan Dr. Toydemir, uzman olduktan sonra yurt içinde ve yurt dışında çalışmış ve ileri laparoskopik cerrahi eğitimi almıştır. 2009-2011 yılları arasında Prof. Mehmet Ali Yerdel ile beraber çalışmış olup reflü cerrahileri gerçekleştirmişlerdir. 2010 yılında Türk Cerrahi Derneğinin uyguladığı Yeterlik (Board) sınavının yazılı ve sözlü aşamalarını başarıyla tamamlayıp, Yeterlik belgesi almaya hak kazanmıştır. 2011 ve 2013 yılları arasında Prof. Dr. Koray Tekin ile obezite cerrahisi üzerine çalışmış ve birlikte bariatrik operasyonlar gerçekleştirmişlerdir. 2013 yılında New York Lenox Hill Hastanesinde, Dr. Mitchell Roslin ile revizyonel bariatrik cerrahi üzerine çalışmış ve Amerika Birleşik Devletlerinde ki bariatrik cerrahi alanındaki yenilikleri yakından takip etme fırsatı bulmuştur. 2014 yılında YÖK tarafından düzenlenen doçentlik sınavının dosya incelemesi ve sözlü sınav aşamalarını başarı ile tamamlamış olup Genel Cerrahi Doçenti ünvanı almıştır. Son yıllarda reflü ve obezite cerrahisinde yoğun deneyim kazanan Dr. Toydemir’in bu konulardaki çalışmaları devam etmektedir.
ez...
Biz memnuniyetimizi ne kadar anlatsak yetersiz. Çünkü sizler benim 4ay önce 104 kilo olup hiç bir kıyafetime giremediğim için ağladığımı yada merdiven çıkarken nefessiz kaldığımı bugün ise hem 79 kilo Hem merdivenleri ikişer ikişer çıkan yine kıyafetlerime giremediği için bu defa mutluluktan ağlayan ve artık gülen yüzüm olduğunu göremiyorsunuz Gerçekten hayata bağlanmak ve yeniden doğmuş gibi hissetmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey profilde verilen adrese gidip yüzyüze karşılıklı sıkıntınızı sorununuzu anlatarak güven sağlamak ve inanmak. Biz inandık güvendik güzel bi yola çıktık hocam ve ekibiyle asla pişman değilim .. bu yazıyı okuyan ameliyat olmayı düşünen herkes gibiydim bende tüm doktorların yorumlarına baktım diyebilirim herkesin okadar güzel mutlu hikayesini okurken benim de ağladığım günler aklıma geldi ben de bir gün bu kadar mutlu olacak mıyım diye doğru doktoru bulduğunuz anda oluyorsunuz daha fazla vakit kaybetmeyin ve ön görüşme talebinde bulunun daha sonra sizler de bana hak vereceksiniz neden Toygar hocam ve ekibi ve belki bi kaç ay sonra sizler de benim gibi buraya başka insanlara yardım etmek için yorum yazacaksınız :) hayat çok güzel onu ağlayarak heba etmeyin ve ertelemeyin
a....t
Toygar Toydemir bir doktordan daha çok bir ağabey oldu bana. Bütün sorularıma sabırla cevap verdi, sorunlarımı çözdü, korkularımın önüne geçti ve hayatımı değiştirdi. Size ve ekibinize sonsuz teşekkür ederim hocam...
b...
Suppeeerrrr bir doktor. Ilgili biilgili . Herkes onu önerdi.. Bende şimdi herkese onu öneriyorum. Reflü hastalığı olanlar mutlaka Dr toygar beyi görmeden tedaviye karar vermeyin
Toygar Toydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Toygar Toydemir, Genel Cerrahi. Size Toygar Toydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Apendektomi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Abdominal Laparoskopi.
Toygar Toydemir adresi nerede?Toygar Toydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Toygar Toydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Toygar Toydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Toygar Toydemir hangi dilleri konuşuyor?Toygar Toydemir ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Toygar Toydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Toygar Toydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Toygar Toydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Toygar Toydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Toygar Toydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar