bü...z
Epilepsi sebebi ile gittik.Gerekli tetkikleri istedi.Eşim çok huysuzluk çıkarmasına rağmen çok naif bir şekilde uzun uzun soruları cevapladı ,hastalığını ona çok boyutlu ifade etti.Gerçekten sabrına çok şaştım :)Çok teşekkür ederiz var olsun en güzel yerlerde olsun doktor hanım.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yer alan ve kendisine epilepsi hastalığımın ortaya çıkması nedeniyle gitmiş bir hastasıyım (Hâla da tedavim devam ediyor.) Hastasına karşı güleryüzlü olmakla birlikte tedavi sürem boyunca aklıma takılan sorularımı özenle cevaplayan, bu hastalıkla barışık olmamı sağlayan kişidir. Kendisine de teşekkür ediyorum.
aa...p
Nöroloji doktoru Tuba Akıncı hanım, Haydarpaşa Numune Hastanesinde emg ölçümümü (kas ve sinir) gerçekleştirdi. Hastaya, çalışan diğer sağlık personeline ilgisi, saygısı, profesyonel tavrı, güleryüzü, gerçekten övgüye değerdi. Bu profesyonel ve insani tavrı sayesinde, sorumluluğunda olan bölümün işlerinin (her seviyeden görevden personelle) gerçekten sorunsuz, planlı, organize bir şekilde işlediğine de tanık oldum. Enerjisinin sönmemesi, söndürülmemesi dileğiyle… teşekkür ediyorum. Prof Dr. aap (mimarlık)
ak...3
Çok iyi bir doktor cana yakın çok ilgili ve hanım bir doktor allah razı olsun babamla çok ilgilendi gerçekten böyle doktorlara hasret kalmisiz babamı goturdugumuzde elini kullanamiyordu 1 haftalık tedavi sonrası düzeldi tedavisi başarılı bir şekilde devam ediyor şu an bariz bir düzelme var
gö...n
Acil serviste hastamıza olan ilgisiyle ve güleryüzlülüğüyle bizi kendisine hayran bıraktı. Teşekkür ederiz.
ca...y
bir yakınımı, ani başlangıçlı baş ağrısı şikayetiyle hastaneye getirdiğimde Tuba hanım bizimle ilgilenmişti. Güleryüzü, bilgisi ve hastaya hakimiyeti bizi hayran bıraktı.
Tuba Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Akıncı, Nöroloji.
Tuba Akıncı adresi nerede?Tuba Akıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Akıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuba Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Akıncı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Akıncı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Akıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tuba Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar