Evlilik Terapisi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Evlilik Terapisi
su...d
kendimi tanımamı sağladıı bi kaç hafta gitmeme rağmen kendimde çok fark olduğunu hissedeniliyorum iyi yönde kendimi hafiflemiş ve daha mutlu hissediyorımm çook teşekür ederimm
f....c
Alanında deneyim sahibi, başarılı ve danışanını dinleyip değer verdiğini hissettiren samimi bir psikolojik danışman olarak tedirgin olduğum konularda rahatlamamı sağladı.
ş....a
Tuba hocam kızımın öğretmeniydi.Kızıma çok faydası olmuştu.Sakin sakin öğrencileri hedefine odaklıyor.Hocam sayesinde okuma alışkanlığı da kazanmıştı.İyi rehberliğin faydasını fazlasıyla görmüştük.Tekrar görüşme imkanımız oldu.Alanına hakim.İletişimi çok iyi.Verimli bir görüşmeydi.Çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ederim.
e....e
Covid19 dan ötürü artan temizlik takintim ile ilgili gittim.Güler yüzlü bir insan.Aciklamalariyla içimi ferahlatti.Sohbet ediyormuş gibi hissettirip bir yandan sıkıntılarımı hafifletti.Ben memnun kaldım.
h....k
Tuba hanım kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti.tuba hanım ın tecrübesi ve ilgisi beni değiştirdi
Tuba Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Aslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Tuba Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Online Danışmanlık, Randevu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi.
Tuba Aslan adresi nerede?Tuba Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Durak Mah. Ergenekon Cad. Cs 6 Blok No:23 D:6 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuba Aslan hangi dilleri konuşuyor?Tuba Aslan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tuba Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.