20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Merkez, Manisa
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Merkez, Manisa
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
ga...5
Tuba hanım sorularıma sabırla cevap veren aklımızda soru işareti bırakmayan ilgili deneyimli ve son derece kibar bir diş doktorudur. Kendisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Tuba Atağan Balım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Atağan Balım, Diş Hekimi. Size Tuba Atağan Balım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zirkonyum Porselen Kronlar, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Kemik Grefti, Apikal Rezeksiyon, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), 20'lik Diş Çekimi.
Tuba Atağan Balım adresi nerede?Tuba Atağan Balım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Atağan Balım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Atağan Balım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuba Atağan Balım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Atağan Balım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Atağan Balım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Atağan Balım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tuba Atağan Balım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.