1986 yılında Elazığ’da doğdum. Evli ve iki çocuk annesiyim. İlk, orta ve lise eğitimimi Elazığ’da tamamladım. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladım ve 2010 yılında mezun oldum. Mecburi hizmetimi İstanbul İl Ambulans Sevisi Başhekimliğinde yaptım sonrasında girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları bölümünü tercih ettim ve uzmanlık eğitimimi burada tamamladım.

İnsanlar arasında destekleyici ve şefkatli iletişimin iyileştirici etkisine hep inandım. Ruh sağlığının farmakolojik olduğu kadar psikoterapilere açık olan kapısı her zaman ilgimi çekti. Terapi odaklı bir yaklaşımla yaklaşık 8 yıldır çocuk ve genç psikiyatrisi alanında çalışmaktayım. Bu süreçte Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Muş Devlet Hastanesinde çocuk ve gençlerin tedavisini yürüttüm ve alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bambu İstanbul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi
Başak Mah. Turna Sok. No 7 Villa 142 Başakşehir 4. Etap 1. Kısım, Başakşehir, İstanbul

Nakit

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Bağımlılık Danışmanlığı +17 daha fazla

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Dikkat Testleri

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bambu İstanb...daha fazlaul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) daha az

Yaklaşık 2.5 aydır süren bir tedavi sürecimiz var doğru yönlendirmeyle adeta hızlı bir ilerleme kaydettik güler yüz ve ilgili yaklaşım süreci daha da güzel bir seviyeye getirdi iyi ki gelmişim çocuğumla kaliteli vakit geçirmeme vesile oldu sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bam...daha fazlabu İstanbul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu daha az

Tuba hocamla tanışmamız büyük şanstı 17 yaş oğlumda okb olduğunu öğrendim öncesi çok kötü 1 sene geçirmiştik kötü bir kabustu diyebilirim ilk seanstan sonra oğlum farkı hissetti ve gözlerindeki ışıkgeri döndü şuan okb onu yönetmiyor tedavi sürecimiz devam etmekte oğlum tuba hocayı çok seviyor ve randevu günlerini çok istekle bekliyor sizlerede umut olması dileğiyle

T
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bambu İstanb...daha fazlaul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu daha az

Keşke daha önce tanışabilseydim dediğim doktor olur kendileri… Taktire şayan akademik başarısını; Karşılaması, güleryüzü, sohbeti, değerlendirmesi, cevapları ve yardım etme çabasıyla taçlandırmış, çıtayı Everest’e taşımış, iyiki iyiki iyiki tanımış olduğumuz muhteşem insan… Hayattaki en kıymetlilerimizi (çoçuklarımızı) emanet edebileceğiniz, problemlerinize doğru ve yetkin bakışaçısıyla yaklaşabilen ve size değer vererek gözlerinizin içine bakan, bunu yaparkende mütaviziliğiyle sizi onere eden, değerinizini hissettiren, artık çocuğumun doktorudur dediğim kişi, çocuğumun Tuba ablası Muayehanesinde çalışanlarının güleryüzü ve ikramlarıyla keyiflendiğimiz, kendisiyle de rahatladığımız, evimizde gibi hissettiğimiz bir yerden çok güzel bilgilerle aydınlanarak evimize döndük.

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bam...daha fazlabu İstanbul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Psikiyatrik İlaç Tedavisi daha az

Merhaba ,doktorumuzun bizi karşılaması bile bize güven verdi .Kızım için gittik kızıma yaklaşımını çok beğendim ,kızımda kendini çok rahat hissetti .Önce kendini tanıtması ,anlatması çok hoşuma gitti.Beni öyle güzel dinledi ve yönlendirdi ve kızımın sıkıntılarını anladı .Benim içimi rahatlattı ,inşallah kızıma çok faydalı olacak

Telefon numarası doğrulandı

Tuba hanıma cocugumun okulda hareketli olmadı ve dikkat eksikliği sebebiyle gittik. Kendısi oğlumla daha sonrasında benımle görüşme sağladı. Bilgi almak için öğretmeniyle telefon üzerinden görüştü. Cok sıcakkanlıydı. İlk görüşmemizden sonra bile oğlumda gözle görülür değişim vardı. Tedavi sürecimiz devam ediyor.. Bu sürecte iyi ki karsılasmısız. Emeginin hakkını sonuna kadar hakediyor

Telefon numarası doğrulandı

Oğlum için Tuba hocaya randevu aldım oğlumda bazı otistik belirtiler vardı bu sebeble kendisine danıştık bizi çok sıcakkanlı karşıladı çok ilgilendi her şeyi detaylı bir şekilde açıkça paylaştı eşim ve ben çok memnun kaldık yönlendirmesi çok iyi ne yapacağımız konusunda bizi çok iyi bilgilendirdi ,oğlum için daha güzel günler bizi bekliyor inşallah

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bambu İstanb...daha fazlaul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite daha az

Yeniden doğuşumun mimarıdır her adımında farklı bir şey öğretir sanki aynayla konuşuyormuşsunuz gibi hissettirir bu yüzden hiçbir düşüncenizi geride tutmazsınız iyi ki yollarımız kesişmiş

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bam...daha fazlabu İstanbul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Randevu daha az

Tuba hocayla artık umutlarımın tükendiği, zihnimden ve hayal dünyamdan nasıl çıkacağımı bilemediğim bir zamanda tanıştık.Başlangıçta oldukça kaygılıydım ama ilerleyen sürecimizde samimiyetiyle,güler yüzlü oluşuyla, bana verdiği güvenle ve en önemlisi de işine gerçekten hâkim olmasıyla çok iyi gelişme kaydettik ve devam ediyoruz.Ben belki iyileşme yolculuğumda bazen yoruluyorum ama Tuba hocamın desteği ve ilgisi sayesinde tekrar ayaklanıp çaba göstermeye devam ediyorum, çünkü bu yolun sonunda kendimi ve hayatımı güzel bir yere getireceğimden hiç şüphem yok :)
İyi ki varsınız Tuba hocam,İyi ki varsın Bambu Psikiyatri

Randevu doğrulandı

Oğlumun dil konusma gecikmesi olup dr tuba hocamıza gelmekteyiz kendisinden çok memnun kaldık 4 aydir kendisinde tedavi gormekteyiz bayağı ilerleme kaydedip hala tedavi sürecimiz devam etmektedir

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Tuba Bilbay Kaynar Bam...daha fazlabu İstanbul Çocuk Ve Genç Psikiyatri Merkezi • Otizm Görüntüleme Ve Tanısı daha az

Oğlumun dönen şeylere takıntısı sosyal ortamlardan kaçma isteği oyun gruplarında ortak ilgisi ve göz kontağının kısıtlı olması sebebi ile psikologlar ve çocuk gelişimcilerin yönlendirmesi ile otizmden şüphelenip Tuba hanıma başvurduk kendisi detaylı inceledi ve oğlumum sadece sosyal fobisi olduğunu söyledi kendisi detaylı açıklamaları ile içimizi rahatlattı ama yine de takip edilmesi gerektiğini söyledi
Yönlendirmesi ile oğlumun sorunlarının kalkacağına inancım tam kendisini herkese tavsiye ederim