Sürdürülebilir Beslenme Alışkanlıkları ve Diyetler
Çocuk Beslenmesi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
r....e
Tuba hanım alanına oldukça hakim. Danışanlarıyla ilgili biri, süreç içinde motive etme gücü yüksek, karşısındakini anlıyor ve empati kuruyor, sabırlı, hep zarif üstelik pozitif biri. Ben ve annem birlikte gidiyoruz. Sağlıklı yaşam sağlıklı beslenmeden geçiyor. Diyet değil yaşam şekli olduğunu oldukça kavradım sayesinde.
se...
Tuba Hanım doğru yönlendirmeler yaparak hayatımız boyunca besinleri doğru şekilde ve doğru miktarda kullanmayı öğretiyor. Bize kilo aldıracağını düşündüğümüz besini kısıtlamak yerine o besini yiyebileceğimi fakat gün içinde ve diğer günlerde bunu dengeleyebileceğimi öğretti. Çünkü kısıtlayıcı bir diyet listesi oluşturmak yaptığımız diyetin kısa vadeli olmasına sebep oluyor. ayrıca kendisi çok sempatik birisi.
n...
Tuba Hanım'la doğumdan kalan kilolarımı vermek için görüştüm. Hem yaşadığım çevre hem de sosyal medya hesapları sayesinde kendisiyle tanıştım. Açıkçası nasıl bir ortam olduğunu bilmediğim için bebeğimle çekinerek gittim. Fakat ofise bebek arabamla ulaşım kolaylığı, ortamın ferahlığı, Tuba Hanım'ın ilgisi, güler yüzü ve hoşgörüsü içimi rahatlattı. Her gittiğimizde seve seve isteyerek gidiyorum. Bilgisi sayesinde çok güzel sonuçlar elde ettik. İstediğim kiloya ulaştım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, zaten çevremde herkese öneriyorum. İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki tanıştık.
i.....
Kilo verme konusunda motivasyonumu arttırmak için elinden geldiğince yardımcı oldu ve oluyor.
ke...a
Tuğba Hanım ile sağlıklı beslenmeye başlayalı 1 hafta oldu fakat hemen sürecin etkisi farkedildi , kişiye özel beslenme listesinin yanında ilgisi , empati yapması ve sağlık tüyoları ile iyi ki var gerçekten.
Daha önce de eşim kendisi ile beslenme programını düzenlemişti. Çok memnun kaldık süreçten
i....k
uzun süredir kilo veremeyen ve semptomlarla uğraşan bir polikistik over hastası olarak tanıştım Tuba hanımla. Daha önce gittiğim sayısız kadın doğum uzmanı ve diyetisyenin aksine basma kalıp bilgilerle değil hastalığıma yönelik en güncel bilgiler ve anlayışla yaklaştı bana.Önemli olanın rakamlardan ziyade sağlığım olduğuna dikkat çekti. Şu an bir ayı aşkın süredir kendisiyleyim ve ilk üç haftamı eliminasyon diyeti ile geçirdim. Mide ağrılarım bağırsak sorunlarım, halsizlik ve baş ağrısı gibi problemlerim bu üç haftada yok denecek noktaya ulaştı. Uygulayabileceğim yaşamıma uyan beslenme düzeniyle sürekli yardımcı oldu.Henüz daha yolumuz olsa da daha şimdiden kendi yediklerimde orantıyı ayarlayabiliyor aynı şekilde rahatsızlığımın etkilerini en aza indiriyorum. Tartıdaki rakama göre asla yargılamayacak, bu yolda sizinle olduğunu hissettiren güler yüzlü bilgili ve destekleyici bir uzman kendisi.
ab...
İlgili ve muhteşem bilgisi ile bana verdiği destek ve motivasyonla istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum inşallah ideal kiloma yakında kavuşacağım.
c ...̇
Tuba hanım ile ilk görüşmeden itibaren emin ellerde olduğunu hissettim. Daha önce 2 farklı diyetisyen deneyimim olmuştu. Ancak Tuba hanımın bütünsel yaklaşımı, bilgisi, anlayışı ve zorlandığım zamanlardaki desteği sayesinde hem beslenmeyle ilgili farkındalığım arttı hem de aç kalmadan kilo verdim. Birebir takibi, dakikliği ve içtenliği çok kıymetli... Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki yollarımız kesişmiş. İçtenlikle tavsiye ederim.
el...
Hamilelik ve doğum sonrası bir çok kadın gibi kilolarından muzdarip olan biri olarak danıştığım sevgili Tuba Hanım ile 3 ay gibi kısa bir sürede , emzirmeye devam ederek, tamamen bana uygun olarak bebeğimle beni zorlamayan bir diyet programı ile hamilelik öncesi kiloma dönmüş bulunmaktayım ve çok mutluyum.
Bu süreci güzel, sağlıklı ve mutlu şekilde geçirmemi sağlayan güler yüzlü sevgili diyetisyenim Tuba Hanım’a çok teşekkür ederim.
Hasta
Dünyanın en mükemmel diyetisyeni diyebilirim, stres olmadan rahatça ve mutlu şekilde diyet yapmak istiyorsanız kesinlikle Tuğba hanımı öneririm. Bu konudan çok sıkıntı yaşayan ve çekinerek başlayan biri olarak diyetisyenimi çok seviyorum iyiki başlamışım
Tuba Çengel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Çengel, Diyetisyen. Size Tuba Çengel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Tuba Çengel adresi nerede?Tuba Çengel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir 2. Etap Mavera No:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Çengel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Çengel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Çengel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Çengel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuba Çengel hangi dilleri konuşuyor?Tuba Çengel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Çengel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Çengel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Çengel hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Tuba Çengel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler