Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Çayyolu, Mahallesi, Yeşilaltınkent Sitesi, 06810 Çankaya/Ankara, Ankara
Çocuk Cerrahisi Randevusu
Yenidoğan Sünneti
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Op.Dr.Tûba Dikmen Çocuk Cerrahisi
Tuba hanıma doğum yaptığım doktorumun tavsiyesiyle gittik, kendisi çok güler yüzlü, ilgili ve bilgili bir doktorda. Özellikle yeni anne baba olmuş ve çocuğuna sünnet de olsa bir cerrahi işlem yaptırma endişesi olan tüm anne babalara sonsuz tavsiye ederim siz sormadan naif bir şekilde aklınızdaki herşeyi anlatıyor ve sonrasında da sünnetle alakalı oluşabilecek durumlar için iletişimde kalabaileceğinizi söylüyor. Biz sünnet yaptırdık ve süreç sandığımızdan daha kolay ve hızlı ilerledi, gönülden tavsiye ederim
e....r
2 aylık oğlumuzun sünneti için Tuba Hoca’ya gittik. Çok sıkıntısız ve sağlıklı bir şekilde süreci atlattık. İlgi ve alakalarından ötürü kendisine ve ekibine içtenlikle teşekkür ederiz.
ca...
4.5 aylık oğlumun sünnetii için dikişli sünnet yapan doktor arayaşı içindeyken Dr. Tuba hanımı keşfettim.İlk önce tlfnla görüşüp daha sonra kliniğe gittik Tuba Hoca çok pozitif, çok güleryüzlü bir doktor Sürecin kendisini, süreç sonrasını bütün detaylarıyla anlattı ve bizim soru sormamıza gerek bile kalmadı Oğlum sünnet olurken babası ve ben yanındaydım hiçbir sıkıntı ve sorun yaşanmadı ne öncesinde nede sonrasında çok memnun kaldık. İyi ki Tuba hocaya gitmişiz , herkese gönül rahatliğiyla tavsiye ederim..
e....
Tuba Hanım çocuğumuzun sünnet işlemini yaptı. Yapılan işlemden memnun kaldık. Kendisi çok başarılı bir cerrah. Aynı zamanda ilgili ve alakalı bir doktor.
ç....
Tuba Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisini herkese tavsiye ediyoruz. Tuba Hanım oğlumun sünnet işlemini yaptı. Kendisi süreç içerisinde bizleri bilgilendirdi. Sürekli olarak iletişim halindeydik. Her konuda çok yardımcı oldu.
d.....
Tuba Hanım'dan memnun kaldık. Kendisi oğlumun sünnet işlemini hızlı bir şekilde yaptı. Çocuğumla ve bizimle ilgiliydi. Bizleri çok bekletmeden, vaktinde yapıldı. Sonrasında aradı, nasıl olduğunu sordu. Tuba Hanım korkutarak değil konuşarak,ikna ederek işlemimizi yaptı. Çok şükür herhangi bir sıkıntımız olmadı.
Tuba Hanım çocuğumun sünnet ve gümüş nitratla göbeğine işlem yaptı. Kendisinin işlemlerinden, ilgisinden ve alakasından son derece memnunuz. Tuba Hanım'a referans üzerine gittik. Biz de ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyoruz.
İlgisi Güleryüzü ve bizi en ince ayrıntıya kadar bilgilendirdiği için çok memnun kaldık. 20 günlük ilken sünnet yaptırdıkTavsiye ederim
ca...
Bebeğimizin sünnetii için kendisine gittik ve çok memnun kaldık. İyi ki Tuba hocaya gitmişiz , herkese gönül rahatliğiyla tavsiye ederim.
y.....
Tuba Hocayla 3,5 aylık oğlumuzun sünneti sebebiyle tanıştık. Operasyonu lokal anestezi sonrasında klasik cerrahi yöntemle gerçekleştirdi. 20 dakikalık uyuşma süresinden sonra sünnet işlemi toplamda 15 dakika bile sürmedi. Oğlum sünnet olurken ben de yanındaydım. Tuba Hoca çok pozitif, çok güleryüzlü bir doktor. Mesleğine olan sevgisi kendisiyle tanıştığınız an belli oluyor. Bizim sormamıza fırsat vermeden sürecin kendisini, süreç sonrasını vs detaylarıyla anlattı. Biraz özen ve dikkatle bahsettiği sorunların hiçbirini yaşamadık bile. İyileşme süresi oldukça kısa sürdü. Aynı günün akşamı oğlumuz yine gülücükler saçıyordu. Bir hafta sonra hiçbir şeyi kalmamıştı. İlgisi, güleryüzü ve bu süreci kolay atlatmamızı sağladığı için çok teşekkür ederiz.
Tuba Dikmen Gülser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Dikmen Gülser, Çocuk Cerrahisi. Size Tuba Dikmen Gülser tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Randevu, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Splenektomi, Laserasyon Onarımı, Dikiş, Lokal Anestezi.
Tuba Dikmen Gülser adresi nerede?Tuba Dikmen Gülser şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Çayyolu, Mahallesi, Yeşilaltınkent Sitesi, 06810 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Dikmen Gülser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Dikmen Gülser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Dikmen Gülser isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Dikmen Gülser, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuba Dikmen Gülser hangi dilleri konuşuyor?Tuba Dikmen Gülser ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Dikmen Gülser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Dikmen Gülser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Dikmen Gülser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Dikmen Gülser hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Tuba Dikmen Gülser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Dikmen Gülser hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Dikmen Gülser tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları