Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
İstiklal Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Adatepe Plaza İş Merkezi No:45/20, Sakarya
4 Boyutlu Ultrason
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
EVA-JİN
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
EVA-JİN
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Prenatal Ultrason
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
EVA-JİN
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
İlk Gece Korkusu Tedavisi
İntrauterin İnseminasyon
s....g
1 yıllık vajinismus problemimi 3 seansta mutluluğa kavuşturduk, ilgi alakası, gülen yüzünü eksik etmeden inandık güvendik ve hocamın sayesinde başardık Allah ayağına taş değdirmesin
ze...i
Muayene ve korunma yöntemleri için gittiğim bir doktor. Muayene durumunda aşırı tedirgin ve korkulu gidiyordum Tuğba hanımın ve ebelerinin güler yüzlü olması motivasyon ve ilgileri aşırı rahatlatarak korkularımı yok ettiler hatta muayene sırasında Tuğba hanımın çok hassas davranması tamamen içime su serpti. Gebelik dönemim için kesinlikle tercih edeceğim doktor olabilir. Sonsuz tavsiye ediyorum
bü...b
7 yıldır Tuba Hanıma gidiyorum iki kızımıda kucağıma alırken Tuba hanımdan destek aldım ve bugüne kadar hiç bir randevumda rahatsız olacağım bir olay yaşamadım. Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktordur. Çözüm önerisi sunarken görüşlerinizi dikkate alır Randevu alırken hiç tereddüt etmeyin
n....a
Güzel bi tanışmamız oldu ben genel bi muayene için gitmiştim korunma ile alakalı bilgiye ihtiyacım olduğu için bazı konularda merak ettiğim durumlar vardı bence gayet güler yüzlü tatlı dilli bir hanım efendi bütün sorularımı cevapladı beni doğru bir şekilde yönlendirdiğini düşünüyorum artık takipli hastası da olabilirim rutin kontroller için
me...
Tuba hanım ve harika ekibi ile geçirdiğimiz 9 aylık süreç o kadar keyifli ve güzeldi ki . Tuba hanımın her muayenede bana güleryüzle ,şefkatle yaklaşımı , her sorduğum soruya sabırla ayrıntılı şekilde verdiği cevaplar , muayene ederken elinin hafifliği , ortamın enerjisi herşey ama herşey çok güzeldi . Sezeryanla yaptığım doğum esnasında ameliyat boyunca verdikleri desteği hayatımın sonuna kadar minnetle hatırlayacağım ..Ebe hanımın Başımdan bir an bile ayrılmadan elimi tutarak verdiği destek sayesinde çok korkarak girdiğim ameliyattan bebeğimle birlikte gülerek çıktım aynı şekilde Tuba hanım da ameliyat öncesinde ve sırasında sürekli benimle konuşarak destek oldu . Öyle pozitif öyle güzel bir süreç geçirdim ki ,kendilerine minnettarım . Sakarya’da başka bir doktor aramayın , gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz
m ...
Naifliği,zarifliği,sakinliği…bilgisi,becerisi,tecrübeleri…halen daha kendisini geliştiriyor olması iyi ki sizinle ikinci doğumumu gerçekleştirdim çok şükür. Bir doktordan çok daha fazlası hiç tereddüt etmeden yola doktor hanımla başlayabilirsiniz yolunuza ışık olacaktır.
m....c
Bi kaç doktor gezdikten sonra kendisini buldum. Allah razı olsun, çok ilgili, bilgilendiren bir doktor. Ssvd istediğim için kendisiyle iletişime geçtim bu konu da beni destekleyici açıklamalar yaptı. Korkutmadı en başta. Umarım sürecimizde güzel geçer
s....
İlk doğumumu kendimi emanet ederek gerçekleştirdik şimdi de 2 ci gebeliğimiz için artık beraberiz hiç tereddüt etmeden kendinizi emanet edebilirsiniz bir doktordan daha fazlası
m....t
Tuba hanım ve ekibinin gerçekten alanında başarılı ve değerli olduğunu düşünüyorum. 21 yaşındayım. 2023 ekim ayı gibi sol kasığımda 7 cm olan kistim dolasıyla ağır sancılarla hastaneye kaldırılmıştım ve tedavi sürecini direkt ameliyat (kist ve muhtemel yumurtalık/tüp alınabilir) şeklinde korkutucu önerilerle karşılaştım. Hastane çıkışımda direkt olarak araştırıp Tuba hanım ve kliniği ile karşılaştım. Kısa süreli ilaç tedavisi ile kistin büyümesini önleyebildik. Kendisi tüm ihtimalleri anlattı sorularımı asla yanıtsız bırakmadı. Aralık 2023'te ağrılarımın yeniden sık ve ağır olmasından dolayı kliniğe hemen ulaştım. Tuba hanım gerekli kontrolleri yaptıktan sonra artık riskli bir durum olabileceğini acilen almak istediğini belirtti detayları anlattı ve 1 gün içerisinde ameliyat tarihim belirlendi mükemmel ilgili,ağrısız bir ameliyat atlattım. Kistim alındı. Tüpüm düzeltildi. 1. ayı geçtik dikişlerimin bir kısmı düştü bile uyandığım her gün enerjik ve mutluyum. Sağlık gerçekten çok önemli.
ys...l
Tuğba hanım hem karakteri hem doktorlugu konusunda çok başarılı ve tecrübeli biri. Hamileliğimin İlk 6 ayi başka dr a gidiyodum memnun kalmadım ve ani bi kararla Tugba hanıma gitmeye karar verdim. Ayrıntılı anlatımı hastalara yaklaşımı, insanı çok rahatlatıyor. Dogumuma da yaptırmak nasip oldu.Ayrica çok anaç biri. Doğum sırasında belimden iğne vurulurken de korktuğumu hissetti ve elimden tuttu. Şunu da söylemek istiyorum muhtesem bir ekibi var. Sekreteri ebesi ve hemşiresi çok ilgililer. İyi ki siz.
Tuba Düzcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Düzcan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tuba Düzcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Tuba Düzcan adresi nerede?Tuba Düzcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Adatepe Plaza İş Merkezi No:45/20 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Düzcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Düzcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Düzcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Düzcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuba Düzcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Düzcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Düzcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta / danışan, Tuba Düzcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Düzcan hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Düzcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Derince Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (4)Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları