k.....
Sayın Tuba hocamın tarafına , aylar önce geçirdiğim anafilaksi şok nedeniyle başvurdum . Dünya kadar çözülememiş sorunlarımı alıp yanına geldim.Tüm sorularımı tek tek tatmin edici bi şekilde cevapladı. Hayatımda kendisi kadar analitik düşünen , ne yaptığını bilen , düşünceli, dikkatli ,mütevazi, bilgili ve iyi kalpli başka doktor görmedim . Bir hastanın bir doktorda arayıp ; sermayesi karşılığında bile bulamayacağı türden bir hekim … Rabbim hayatı boyunca kendisi kadar güzel insanlarla karşılaştırsın O’nu… ne anlatsam eksik kalacak … böyle bir zamanda değerinin bilinmesi kanaatindeyim .Alerji illeti ile tanışan herkese mutlaka tavsiye ederim. Ün yapmış birçok doktordan çok daha ilgiliydi.
s....b
Tuba Hanım hastasıyla son derece ilgili bir hekim.Anlattığım şikayetlerimin tümünü dikkatle dinledi, muayene esnasında soru sormaktan asla çekinmedim.Tüm sorularıma tatmin edici cevaplar aldım.Alerji sorunu olan kişilere gönülden tavsiye ederim.
kü...ş
Tuba hanıma çok tesekkur ederim. Cook ilgili bir doktor herşeyi tek tek sordu. Derdimi dinledi. Pek çok doktor gibi direk ilaç yazıp göndermedi kendisinden çok memnun kaldım :)
Tuba Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Erdoğan, Alerji Hastalıkları, İç Hastalıkları.
Tuba Erdoğan adresi nerede?Tuba Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuba Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuba Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.