Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2, Osmangazi
g.....
Annemin tiroitleri için gittik. Doktor hanımdan memnun kalmadık. İlgi alaka ve zaman konusunda tam bir hayal kırıklığıydı bizim için. Randevularımıza hep 1 saat geç alındık. Yetersiz açıklamalardan dolayı tekrar başka bir doktora randevu aldık. Üzülerek görüşüm bu şekilde.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ca....
Doktor hanım çok güler yüzlü.Önce şaşırdım...muayeneye annemle girdik ikimizlede aynı hoşlukla ilgilendi.Kutluyorum..Çünkü tebessüm de tıpkı öfke gibi bulaşıcıdır..İnanıyorum ki o gün muayeneye gelenlerin tüm gününe yansımıştır bu güzel hal..Lütfen hep böyle kalın..İyi insanım! maskesi sizden uzak olsun.Eğer bu sizseniz bu elbise size çok yakışmış...Övmekten ve övülmekten hiç hoşlanmıyorum..Ancak burada bir övgü varsa o da bu güzelliği Verenedir...
du...u
tuba hanim kendi dalinda cok arastirmaci ve bilgili bir doktor.cok memnun kaldim.insanlarla iletisimi cok güzel.Bursada bulunan en iyi dahiliyeci diyorum :)
ar...n
Hayatımda gördüğüm en güler yüzlü, en iyi bilgilendiren hekim. Kanser hastası yakınımı ameliyat öncesi gören doktor hanım o kadar ayrıntılı ve bilgilendirici bir değerlendirme yaptı ki kendim de guatr için muayene olmaya gittim. Son derece memnun kaldım. Umarım her zaman bu melek gibi hasta yaklaşımını devam ettirir.
Tuba Güllü Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Güllü Koca, İç Hastalıkları.
Tuba Güllü Koca adresi nerede?Tuba Güllü Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Güllü Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Güllü Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuba Güllü Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Güllü Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Güllü Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Güllü Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tuba Güllü Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Gemlik İç Hastalıkları Uzmanları
Aydın İç Hastalıkları Uzmanları
Orhangazi İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (4)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları