Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Moxo Dikkat Ölçme Testi
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Ruhsal Özgürleşme
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
bu...y
Ilk seansimdan son seansima kadar ‘ iyi ki !’ dedim. Yasadigim yas surecinde en buyuk destekcimdir kendisi. Oyle guzel yaklasimi varki , benim hayata yeniden baglanmami sagladi. Benim hayatima dokundugu icin minnettarim.
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tuba hanıma randevu aldım. Başta biraz çekinerek gittim ama daha ilk randevumuz da iyiki gitmişim dedim. Eşimle bir çıkmaza girmiştik. Onu çok seviyordum fakat olmuyor diye düşünüyorduk hep. Sürekli bir boşanma tartışması ile geçiyordu günlerimiz. İkimizde çok seviyorduk ama olmuyordu . Sonra yardım almaya karar verdik ve Sonra iyiki dediğimiz doktorumuzla tanıştık bir doktordan fazlasıydı bizim için . Bizim hatalarımızı gören çözüm odaklı oldu ve canım eşimle bizi tekrardan konuşabilen ,birbirini anlayan ,empati yapabilen ve daha birçok güzel özelliklerimiz olduğu iki çift yaptı. Bir birini çok seven fakat boşanma eşiğinde olan bizi tekrar bir aile yaptı. Eğer bizim gibi sorunlarınız var ve tekrardan eski mutlu günlerinize dönmek isterseniz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
z...
Kızımın yalnızlık korkusu ve anksiyete bozukluğu vardı. İnternetten uzman araştırdığımda Tuba Hanım'ı gördüm ve araştırdım, o şekilde başladık kendisine. Kızım, onun sayesinde sağlığına kavuştu ve şu an kendim devam ediyorum. Tuba Hanım, kişilik olarak insana güven veren ve konuşurken huzur veren biri. Psikolog olarak gerçekten herkese tavsiye ederim.
t...
Tuba Hanım ile, değerli bir iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2022 yılında tanıştık. Kendisi 15 yaşındaki ikiz kızlarım ile ayrı ayrı özenle ilgilendi. Kızlarıma, kendilerine değer vermeleri ve ergenlik süreçlerini yönetmeleri konusunda büyük katkısı oldu. Onların yetiştirilmeleri konusunda bana da iyi bir yol gösterici oldu. İşini severek ve özenle yapan bir psikolog.
e...
Tuba Hanım ile bir süredir birlikte seanslarımıza devam ediyoruz. İlk tanıştığımız dönemde psikolojik olarak hayatımın en zor dönemlerinden birindeydim. Kendisi gerçekten bana çok farklı bakış açıları kattı. Kendimi daha iyi tanımam konusundaki emeği de çok büyüktür. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabildiğime inanıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
b...
İnternet üzerinden ulaştım. Depresyon, gelecek kaygısı, saçkıran, aile içi sorunlar, özgüvensizlik, duyguları gösterememe gibi nedenlerle başvurdum. Süreç zorlu ve taşlıydı bizim için, ancak Tuba Hanım ile birlikte üstesinden geldik. Mezun oldum ve artık sadece sohbet etmek ve fikir almak için ara ara Tuba Hanım'ı ziyaret ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Çocukluğuma dair problemlerim vardı ve bunları istemeden de olsa aileme yansıtıyordum. Sonunda psikolojik yardım almaya karar verdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Tuba hanıma randevu aldım. İyikide gitmişim birlikte çok yol ilerledik. Artık eşim ve çocuklarımla çok iyiyiz mutluyuz. Psikolojik yardım almaktan çekinmeyin ve Tuba hanıma gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. Oldukça samimi güler yüzlü ve çözüm odaklı bir doktor
Doktor takvimi uygulaması üzerinden Tuba hanım hakkında okuduğum güzel yorumlar üzerine randevu alıp gittim ve iyiki de gitmişim. Çocukluktan kalan ve bir türlü aşamadığım tranvalarım vardı. En sonunda yardım almaya karar verdim ve bunu Tuba hanımla yapmak istedim iyikide öyle bir karar verdim . Gözümde büyüttüğüm hayatımı zehir eden tüm problemlemlerimi birlikte aştık. Samimi ve içten davranışlarıyla bana güven verdi. Hiç düşünmeden Tuba hanımı seçebilirsiniz gerçekten alanında başarılı olduğunu göstermiş oldu . Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir ve gerçekten iyi bir doktor arayışı içinde olan güzel okuyucu bu mesajı eğer görüyorsan tesadüf değil hayatın sana planladığı birşey. Hiç düşünmeden sorunlarını aşabilmek için Tuba hanımı seçebilirsin
Tuba hanım hayatımda iyiki tanışmışım dediğim ender kişilerden. Hayatımın en kötü döneminde çıkılmaz bir bataklık gibi gördüğüm sorunların üstesinden gelmemi sağlayan bana tekrar yaşamak için sebepler bulmama yardımcı oldu.Bana yeni bir bakış açısı kazandırıp hayatımı renklendirdi . Keşke daha önce tanışsaymışız. Seanslarda oldukça samimi, sevecen , anlayışlı ve güven veren sıcacık gülüşleriyle sizi rahatlatıyor .Tuba ablamla konuşmak için heyecanla gidiyorum seanslarıma.Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.Sorunlarınızdan kaçmak yerine Tuba hanımla yüzleşip onların üstesinden gelin derim.
z.....
Tuba Hanım benim hayata olan bakıs acımı degistirdi ve bu süreç içinde ailem ve arkadaslarım benim nasıl değistiğimi kendimi daha iyi ifade edebilmemle, kendi degerimi bilmemle ve en önemlisi daha mutlu olmamla fark etti. Kaygılarımı yönetebilmeme cok büyük yardımcı oldu. Artık kaygılarımın hayatımı ele gecirmesine izin vermediğim icin daha özgür ve mutluyum. Seanslarda güler yüzlülüğü ve samimiyeti beni rahat ve mutlu hissettiriyor, Tuba Hanım' la konusmak bana cok iyi geliyor.
Tuba Güngör Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Güngör Aslan, Psikoloji. Size Tuba Güngör Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Dikkat Testleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Yetişkin Terapisi.
Tuba Güngör Aslan adresi nerede?Tuba Güngör Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Fsm Bulvarı Bahar sitesi D blok kat 3 daire 5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Güngör Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Güngör Aslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Güngör Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Güngör Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuba Güngör Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Güngör Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Güngör Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Tuba Güngör Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar