2015 yılında Ege Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olduktan hemen sonra İzmir Özel Gazi Hastanesi'nde Diyetisyen olarak görev yapmaya başladım. Bariatrik cerrahi sonrası beslenme, kronik hastalıklarda beslenme tedavisi, zayıflama alanlarında hizmet verdim. 1 yıl sonra Onkomer Onkoloji Merkezi'ne geçiş yaparak, bu kurumda 8 yıl onkoloji diyetisyenliği görevini sürdürdüm. 2024 yılı itibariyle kendi kliniğimde zayıflama, hastalıklarda beslenme, kanserde beslenme, gebelikte ve emziklilikte beslenme alanlarında hizmet vermeye devam ediyorum. Sağlıklı beslenmenin bir eziyet olmaktan çıktığı ve sürdürülebilir bir beslenme planı için rehberlik etmek çalışma motivasyonumun temelini oluşturuyor. Sağlıklı beslenmeyi hayal etmek kolay ama adım atmak hep çok daha zor, ilk kararlılığınızda karşılaşabilmek dileğiyle.

Dyt. Tuba Üzümcü
Mansuroğlu Mahallesi 288/1 Sokak No:6 K:2 D:4 İzmir Sitesi Bayraklı/İZMİR, Bayraklı, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Diyabet Diyeti

Enteral Beslenme

Online Diyet

Mansuroğlu Mahallesi 288/1 Sokak No:6 K:2 D:4 İzmir Sitesi Bayraklı/İZMİR, İzmir

Ş

Annem akciğer kanseri nedeniyle başvurduk. Her hafta takipli bir şekilde ilerliyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Şu an annem daha iyi, hastalığı nüksetmişti. Yediği, içtiği, aldığı gıdalar sayesinde değerleri düzene girmeye başladı. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz, iletişim halindeyiz. Tuğba Hanım evimizin bir parçası oldu. Anneme güzel bir motivasyon veriyor. Annem de kendisini çok seviyor, sonuçları çıkınca hemen uzmanımıza atmak istiyor.

Babam kanser hastası. Kilo almak için başvurduk. 2-3 aydır gitti, kilo artışı oldu. Hedeflediğimiz kiloya ulaştık. Çok pozitif bir iletişimi var, çok memnunuz kendisinden. En çok ihtiyacımız olan motivasyon, bize onu çok iyi sağladı. Olumlu yaklaşımı ve önerileri iyi geldi.

Ö

Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum. Kanser hastasıyım. Bana sağlıklı ve düzenli beslenme programı hazırlıyor. Çok ilgili bir uzman. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ediyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Gün içerisinde sürekli iletişim halindeyiz. 8 aydır gidiyorum, devam etmeyi de düşünüyorum.