1 İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programı
2 İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümü
3 Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi (Yabancı Dil Ağırlıklı)
4 Samsun Otuz Ağustos İlköğretim Okulu
Aldığı Eğitimler:
*EMDR I ve II. Düzey (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
*Wisc-IV (0-16 yaş Çocuklar için Zeka Ölçeği ) (Türk Psikologlar Derneği)
*Wisc-R ( 0-16 yaş Çocuklar için Zeka Ölçeği )
*Denver_II Gelişimsel Tarama Testi (0-6 yaş Çocuk Gelişim Değerlendirme Ölçeği) (Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği)
*Nöropsikolojik testler (Demans, Bellek, Dikkat vb. yordama testleri) (Ticaret Üniversitesi)
*Gevşeme Teknikleri Eğitimi (İstanbul Üniversitesi)
*Pedagojik Formasyon Eğitimi (Yıldız Teknik Üniversitesi)
*Beck Yönelimli Kognitif Terapi Klinik İlk Görüşme (Dr Emel Stroup)
*Kolaylaştırıcılık ve çocuk/gençlerin Psikososyal Dayanıklılığı Programı Eğitimi ( Save the Children Derneği)
İş Deneyimleri:
1 Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’nde psikolog
2 Pembe Mavi Kreş’te sorumlu müdür
3 Pembe Mavi Yuvam Anaokulunda psikolog
Stajlar:
• İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında staj (2009)
• İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri anabilim dalında staj (2008)
• İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri Anabilim Dalında staj (2009)
• Ayışığı anaokulunda staj
Katıldığı organizasyonlar:
1 XI. Ulusal psikoloji öğrencileri kongresi, Ege Ünv. (2006)
2 Bahçelievler Çocuk Esirgeme kurumuna 1yıl gönüllü ziyaret (2006)
3 Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde kronik hastaları gönüllü ziyaret etme projesi (2006–2007)
4 Haliç ünv. Psikoloji bölümü sempozyumu (2007)
5 XIII. Ulusal psikoloji öğrencileri kongresi, Hacettepe ünv. (2008)
6 İstanbul Üniversitesinde yapılan ‘iş stresi ölçeği geliştirme projesi’ nde çalışma (2009)
Online Görüşme
Online Görüşme
Kartaltepe Mahallesi Lavanta Çiçeği Sokak Ağaçsaray Apartmanı. No:4 D:5 MNG Kargo üzeri, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Denver Gelişim Tarama Testi
Dil Terapisi
Dinamik Psikoterapiler
Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Psikolojik Danışmanlık
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
y....y
Tuba hanım o kadar naif ve güzel yaklaşımları varki iyiki yolumuz kesişmiş onun sayesinde kendimi daha güçlü ve mutlu hissediyorum
pe...r
İlk defa bir psikolog deneyimim oldu ve Tuba Liman Akpur ile çalışmak harika bir süreçti. Terapiye başladığımda kendimi çok çok çok kötü hissediyordum, ama yaklaşık altı ay boyunca gösterdiği destek ve anlayış sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Güvenli bir ortam sağladı, sorunlarımı çözmemde rehberlik etti ve içsel huzur kazanmama yardımcı oldu. Profesyonellik ve empati dolu yaklaşımı için kesinlikle tavsiye ediyorum!
a....a
Bir süredir kendisinin danışmanıyım kesinlikle harika yol aldık ve benim bile farkında olmadığım karar vermemi etkileyen bir çok travmama da çalıştık. Bir hasta yakını ve sorumlu olduğu çocukları olan bir anne olarak içinde bulunduğum sürecin daha kolay ve iyileştirici geçmesini sağladığı için kendisine minnettarım. Çok kötü olmayı beklemeden hayatın içinde desteğe ihtiyacımız olan noktalarda destek almaktan çekinmemenizi tavsiye edebilirim. Kendisi harika biri ve iletişimi yönetmek için kaygılanmanıza gerek yok siz anlatın o harika bir şekilde zaten yönlendiriyor sizi. Herkese mutlu bir hayat diliyorum.
bü...
Tuba hanım,hem bana hem oğluma rehber oldu olmaya da devam ediyor.Kesinlikle doğru çözüm yolları ile oradan ayrılıyoruz ve her çözüm bir ürüne dönüşüyor. İyi ki karşılaştık
ö.....
Tuba hanıma bir arkadaşımın tavsiye üzerine gittik. Oğlumun çok duygusal olması ve odaklanamama gibi problemleri için gittik. Tedavi sürecimiz iyi geçti. Tuba hanımın oğlum ile çok güzel bir iletişimi oldu. Gerektiği yerlerde yönlendirmesini de yaptı. Biz genel anlamda çok memnun kaldık.
m....y
Yaşadığım bir panik ve delirdiğimi düşünerek Tuba Hanım ile tanıştım. Kendimi bildim bileli hep panik ve iç huzursuzluğum vardı. Babamın kaybıyla da hayatım iyice çekilmez olmuştu. Uykusuzluk, gerginlik, ne yapacağımı bilememe, korku, çarpıntı, aklımı yitirme korkusu gibi sorunlarım oldu. Kısacık bir sürede boyumu aşan tüm sorunlarım sonlandı. Hayata döndüm bunca yıl neden bir yardım almamışım neden kendimi oyalamışım neden duygularımın üzerini örtmüşüm bilmiyorum. Artık iyiyim, negatif düşüncelerim yok, peşin hükümlerim yok, iç huzurum yerinde, sorunları yokmuş gibi yaşamıyorum, duygularımı örtmeye çalışmıyorum, hayır diyebiliyorum. En önemlisi mutluyum ve huzurluyum. Burdan kendisine kocaman sımsıkı sarılıyorum iyi ki varsınız! Size geldim hayatım değişti!
Hiç fark etmediğim noktaları keşfettik. Süreç devam ediyor ve çok memnunum
s....k
Biz daha bir ya da bir buçuk sene önce başka bir psikoloğa gitmiştik ve bu süreçte çocuğumla ilgili herhangi bir gelişme ya da ilerleme olmadı. Çocuğumun ciddi anlamda travmaları vardı ve kendisine gittiğimizden beri hem bize güleryüzlü bir şekilde yaklaşması, hem de çocuğumun kendisine itimat etmesi, bu süreçte sadece çocuğumu değil, eşimle beni bile iyileştiren bir uzman.Kendisinden çok memnun kaldık, hatta ben 3 arkadaşımı da kendisine yönlendirdim. İhtiyacı olan herkese tavsiye edebileceğim bir uzman. Kendisi işinde çok iyi, nokta atışı yapabilen, kendim verileri verdiğim halde tarih olarak daha önceki söylediğimden farklı bir şey söylediğimde direk bu yanlışımı düzelten, işinin takibini çok güzel yapan, uzatmayı düşünmeyen ve kısa zamanda çözümleyip çocuğu da rahatlatan biri.
Tuba hanıma oğlumun gece korkuları ve ses hassasiyeti için başvurduk. Terapi öncesinde hamilelik ve ilk yıllar ile ilgili ayrıntılı bilgi alıyor. 6 seans gibi bir sürede oğlumun kendi başına uyuyabilme becerilerinin ilerlediğini ve seslere karşı hassasiyetinin gerilediğini gördük. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İşinin ehli bir terapist.
n....b
TSSB ile ilgili bazı sıkıntılardan dolayı başvurdum kendilerine daha 3 kere gitmeme rağmen kendimde değişimi gördüm iyi ki varsınız...
Tuba Liman Akpur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Liman Akpur, Psikoloji. Size Tuba Liman Akpur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Tuba Liman Akpur adresi nerede?Tuba Liman Akpur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi Lavanta Çiçeği Sokak Ağaçsaray Apartmanı. No:4 D:5 MNG Kargo üzeri İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Liman Akpur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Liman Akpur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Liman Akpur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Liman Akpur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuba Liman Akpur hangi dilleri konuşuyor?Tuba Liman Akpur ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Liman Akpur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Liman Akpur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Liman Akpur hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Tuba Liman Akpur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu