Aile Danışmanlığı Randevusu
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
a....k
Tuba hanıma bir arkadaşımızın önerisi ile başvurduk, eşimle yaşadığımız ilişki sorunlarımızı çözebilmemiz için sarfettiği emek ve azim için çok müteşekkiriz. Bizim yolumuzu aydınlattı, iyi ki varsınız.
g.....
Tuba hanimla Kendi derin gecmis sıkıntılarım için ve esimle beraber de aile cocuk sıkıntılarımız için görüştük. Kendisi cok kibar cok guler yüzlü ve olması gerektiği gibi tarafsız bir yapısı var. Ben şahsen tuba hanımı cok sevdim. Doğru tespitlerle hayatına yön verdi. Şuanda doğru yolda ilerliyorum cok mutluyum. Cok tesekkur ediyorum tuba hanima
f....a
İlk seanstan bu güne kadar kendimdeki değişiklikleri artık net bir şekilde görebiliyorum. Tuba Hanım içerisinde bulunduğum durumları rahatlıkla atlatmam için çok yardımcı oldu. Gerçekten işini hakkıyla yapan biri ve her konuda bana yardımcı oldu. Tuba Hanımla tanıştığıma çok memnunum. Sizlerinde gönül rahatlığıyla sürecinize dahil edebileceğiniz bir isimdir.
ay...r
Tuba hocayla yks süresinde beraber çalıştık, stres anlarımı hep kendisiyle yönettim her seferinde aynı özveriyle bana yardımcı oldu,çok güzel programlar hazırladı,Tuba hoca gibi samimi içten bir öğretmenle karşılaştığım için çok şanslıyım,her şey için teşekkürler
Bugün onca şeyin üstesinden geldiysem eğer,ilginiz,başarabileceğime olan inancınız ve objektif yorumlarınızla geldim.Kendimi keşfettim,zamanımı değerli kullanmayı öğrendim.Bu süreç boyunca her randevumu dört gözle bekledim.Sayenizde artık hiçbir şey korkup kaçtığım kadar zor değil.Her şey için sonsuz teşekkürler.Sizi gördüğüm,sohbet ettiğim her günüm iyikilerle dolu
Eşim ile birlikte aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldık istemeyerek eşimin ısrarı üzerine gittiğimiz Tuba Hocam dan istemeyerek ayrılmak zorunda kaldık objekktif yaklaşımı duyarlılığı pozitif enerjisi takdire şayan
Iyiki tanıdık sizleri evliligimize harika dokunuşlar yaptınız çok teşekkür ediyorum
el...m
Ahh benim yüzü kadar kalbi temiz hocam. O kadar şey kattı ki evliliğimize kendimi keşfettim sayesinde. İyiki sizinle kesişti yollarımız iyiki sizi tanıdım iyiki varsınız. Sayenizde evlilik nasıl ve nasıl ayakta kalır öğrendim. Siz her kadının karşısına çıkması gereken bir mucizesiniz. İyiki varsınız hocam herşey için çok ama çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun
fb...c
2nci terapi gunum farkindalikkarimla ayrildim .2 seferdir rahatlamis ayriliyorum. Tuba hanima kendimi cok yakin hissediyorum. Tuba hanim Terapilerimiz bitti dedigi gundeki kendimi cok merak ediyorum
r ...e
Tuba hocamızla randevularımız çok verimli geçti. Sayesinde kısa bir zamanda süreci tamamladık. Çok samimi bir ortamda, samimi bir danışmanlık süreci geçirdik. Tavsiyeleriyle bizlere fazlasıyla farkındalık kazandırdı. İyi ki yollarımız keşişmiş, gönül rahtalığıyla danışmalık alabilirsiniz...
Tuba Hocadan online olarak çift terapisi alıyoruz. Muhteşem enerjisi, içtenliği, huzur veren ses tonuyla söyledikleri bizim kurtarıcımız oldu diyebilirim. Sevgiye ve birbirimize bambaşka açılardan bakmamızı sağlıyor. Kendimizi birbirimize karşı daha iyi ifade edebilmemiz ve güzel bir iletişim, sağlıklı bir ilişki yürütebilmemiz konusunda çok yardımı oluyor. Seanslar dışında bile bir telefon uzakta olduğumuzu hissettirmesi, her zaman ulaşabilmemiz de cabası. Danışanlığımız sonsuza kadar sürsün isteyeceğim sanırım. Çok teşekkür ederiz Tuba Hocam, iyi ki varsınız!
Tuba Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Özdemir, Aile Danışmanlığı. Size Tuba Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Online Terapi.
Tuba Özdemir adresi nerede?Tuba Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuba Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Tuba Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Tuba Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Aile Danışmanları