Çay Mah. 5 Temmuz Cad. Özsüren Plaza No:9 K:2 D:6, İskenderun, Hatay
Kanal Tedavisi
Kontrol Randevusu
Ortodonti Randevusu
Tuba Ünal Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kanal Tedavisi
Kontrol Randevusu
ke...k
Dişlerim önde olduğu ve birkaç dişimin çarpık olması beni son derece rahatsız ediyordu.
Tuba hocama geldiğimde üst çenemin önde olduğunu söyledi, tek sorun görünüş değilmiş. Çiğneme bozukluğum olduğunu öğrendim. 10 ay gibi kısa bir sürede güzel bir gülüşe sahip oldum.
Bu noktada hekim tercihinin önemini gözlemlemiş oldum kendisine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
Tuba Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Ünal, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Tuba Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi.
Tuba Ünal adresi nerede?Tuba Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Mah. 5 Temmuz Cad. Özsüren Plaza No:9 K:2 D:6 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuba Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Ünal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tuba Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.