o....k
Burnumda kıkırdak yamulması ve et vardı bundan 2 ay önce yanına gittim sol taraftan nefes alamıyordum muayene etti beni gerçekten çok ilgilenerek muayene etti sonrasında ameliyat oldum şimdi çok rahat nefes alabiliyorum ve şekil olarakta çok güzel oldu burnum herkese önerebileceğim bir doktor saolun hocam
me...r
Burnumda et vardı nefes almakta zorlanıyordum ameliyat öncesi eti alacağını ve burnumun aşağı düştüğünü ve 1-2 derece yukarı kaldıracağını söyledi. Ameliyatı yaptıktan sonra azda olsa alabildigim nefesimde gitti ve şekil olarak çok kötü bir hal aldı. Çok başarısız bir operasyon oldu diyebilirim. Ayrıca ameliyattan sonra çokta ilgilendiği de söylenemez.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hi...n
BÖYLESİ DOKTORLARA DEGIL ELAZIĞ TÜRKİYE NİN İHTİYACI VAR.BİR HASTAYA DOKTORDAN ÇOK BİR ARKADAŞ GİBİ DİYALOK KURUYOR TEŞEKÜRLER TUFAN HOCAN SEN ELAZIĞI IN MEDARI İFTİARISIN
ey...z
Bu doktora yaklaşık bir ay önce gittim. Eşimin rahatsızlığından ötürü gittim.Odasına girdiğimiz andan rahatsızlığa dair sorduğu ayrıntılı sorularla ve bunun üzerine yaptığı mükemmel muayeneyle bir tıp öğrencisi olarak beni hayran bıraktı. KBB uzmanı böyle olmalı dedim..Teşekkürler hocam.
mi...r
Elazığda Bayağı mehtedildi ama ben burun ameliyat oldum , Şekil olarak memnun değilim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
g....e
ALLAH RAZI OLSUN
Tufan Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tufan Çetinkaya, Kulak Burun Boğaz.
Tufan Çetinkaya adresi nerede?Tufan Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulukent Mah Doğukent Mevkii, Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tufan Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tufan Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tufan Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tufan Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tufan Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tufan Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tufan Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elazığ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Elazığ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları