Göz Hastalıkları Randevusu
Botoks
Fakik Göz İçi Lens
Göz Kapağı Estetiği
Maltepe Ersoy Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Maltepe Ersoy Hastanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lazer Ameliyatı
Mikrovasküler Oklüzyon
Monofokal Göz İçi Lensleri
Maltepe Ersoy Hastanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Trifokal Göz İçi Lensleri
Çocuk Göz Muayenesi
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Maltepe Ersoy Hastanesi
Görme bozuklukları, katarakt, şaşılık, oküloplasti, retina problemleri, glokom,göz tembelliği,presbiyopi,lazer ve göz içi lensler, alerjik göz hastalıkları, kornea, arpacık gibi hastalıkların tedavisiyle ilgilenmekteyim.
Doktorluk ve Cerrahlık yaşamım boyunca en önem verdiğim şey, hastalarımın bana güvenmesi olmuştur. Bunu sürdürebildiğim sürece benden mutlu bir insan olamaz.
a....a
Sevgili Tufan hoca bir hekimden ziyade arkadas gibi yaklasiyor ve taleplerime gereksiz gordugu noktalarda mudehale ederek gayet guzel yonlendiriyor. Maddiyattan ziyade hastaya olan tutumu ve gerekli gordugu noktalarda istedigi testler gercekten cok etik. Ayni zamanda asistani Cansu hanimda cok guler yuzlu bir sekilde tane tane her seyi anlatiyor ve sureci kolaylastiriyor. Herkese tesekkur ederim. Basarilarinizin devamini dilerim:)
ş.....
Tufan Hocadan gayet memnunum. Astigmatım var takiplerimi kendisi sağlıyor. Ben ve ailem senelerdir kendisine gidiyoruz. Kendisinden çok da memnunuz.
z.....
Tufan Bey işinin ehli bir doktor. Yıllardır başka hiçbir yere gitmeden kendisine gidiyorum. Astigmatım var ve kızımında rutin kontrollerine gidiyorum. Ailem, yakın çevremde kendisine muayene oluyorlar. 10 senedir sürekli olarak Tufan Bey'e giderim. Kendisinden aldığımız hizmetten memnunuz.
c....
Doktor beye eşimle beraber muayene olduk. Kendisi çok güleryüzlü, işinde çok başarılı bir insan. Biz memnun kaldık, yakınlarımıza tavsiye ettik. Kendisi tavsiye edilebilecek bir doktor. Personelleride çok ilgili ve alakalılar. Bize sunmuş olduğu tedaviden gayet memnunduk. Eşimin gözünde alerjisi vardı geçmemişti Tufan Bey'e tavsiye üzerine muayene olduk tedavileri iyi geldi. Benimde gözlük sorunum vardı kurtulmak için lazer oldum. Çok memnunum.
e....a
Tufan Hocaya doktorumun tavsiyesi ile babaannem ile dedemi götürdüm. Dedeme katarakt ameliyatı yaptı. Babaanneminde yaşından dolayı sarkan göz kapaklarını aldı. İkiside süreçten çok memnun kaldı. Tufan hocam çok güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor. Her detayı anlattı, sorularımızı sabırla cevapladı. Çok teşekkür ediyoruz.
o....a
Oğlumun genel kontrolü için gittim, doktor bey detaylı tetkikler yapıldıktan sonra muayne eşliğinde görüşlerini bildirdi. Çocukla da, aileyle de iletişim son derece nazik ve ilgiliydi.
s....a
Tufan hocayı nette arastırmalrım sonucu buldum ve annemin katarakt ameliyatını gerceklestirdi.Tufan hocaya ne kadar teşekkür etsek az. İşinde bu kadar başarılı profesyonel olması ilgili alakalı olması her yönüyle harika bi doktor.
r ...b
Hocamın tavsiyesi üzerine Dr Tufan Evciman a gittim .Katarak ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım çok ilgili çok güleryüzlü yeniden görmeye başladım çok mutluyum Dr Tufan hocayı herkese tavsiye ederim.ellerine sağlık çok teşekkürler hocam.
gö...k
O çok bilinen göz hastanelerine çok gittim, hatta Annemi de hep beraberimde götürdüm, ama hepsine de boş yere gitmişim, hatta sağlığımızı tehlikeye bile atmışız, çünkü Tufan Hocamın gördüklerini hiçbiri göremedi, göz tansiyonunu bir türlü görememişler maalesef, Dr.Tufan Evciman Hocamızı keşke daha önce tanısaydık, Annemde çok yüksek göz tansiyonu çıktı ve sayesinde Glokom ve katarakt ameliyatı sayesinde gözleri kurtuldu, bana taktığı akıllı mercekle dünyayı pırıl pırıl gördüm, üstelik 3 dakikada mercek taktı, güzel sohbeti ile operasyon olduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Ben ve Annem Bodrum Ören’den Geldik ve her kontrol İçin de gelmeye devam edeceğiz. Dr.Tufan Evciman Hocamız varken başka hocaya ihtiyaç duymam. Kendisine binlerce teşekkür etsem az, iyi ki var ve iyi ki tanımışız, ayrıca değerli ekibine de sonsuz teşekkür ediyorum sağolsunlar varolsunlar
ne...n
İstanbul dışından annemin göz tansiyonu ve katarakt tedavisi için tavsiye üzerine Tufan beye gittik. İlgisi alakası çok güzel teşhis ve tedavi sürecimiz hakkında bilgilendirmeside çok iyi. Tedavi sürecimiz halen devam etmekte kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. İyki varsınız Tufan bey.
Tufan Evciman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tufan Evciman, Göz Hastalıkları. Size Tufan Evciman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, PRP, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti.
Tufan Evciman adresi nerede?Tufan Evciman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, Maltepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tufan Evciman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tufan Evciman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tufan Evciman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tufan Evciman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tufan Evciman hangi dilleri konuşuyor?Tufan Evciman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tufan Evciman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tufan Evciman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tufan Evciman hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Tufan Evciman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tufan Evciman hangi sigortaları kabul ediyor?Tufan Evciman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları