Abdominal Ultrasonografi
Hüseyin Tufan Kutlu Muayenehanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Antroduodenal Motilite Çalışmaları
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Yabancı Cisim Çıkarılması
Özofagus Varisleri Tedavisi
er...k
Tufan Bey'e bizleri ilk çocuk doktorumuz yönlendirmişti. Süt alerjisi tanısı ve tedavisi sürecinde Tufan Hoca çok yardımcı oldu. Alanında uzman ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir doktor kendisi.
öz...m
Ben Eylül İnci’nin annesiyim doktor beye 2013 yılında gittik Allah iyi ki karşımıza çıkardı kızım ellerimde erimişti doktorumuz sayesinde kurtuldu, doğru teşhis ve doğru tedavi ile kızımı sağlığına kavuşturdu, çoklu besin alerjisi vardı kızımın kimse anlayamadı sağ olsun iki kez gittik biri muayene biri kontrol daha sonra telefondan hep yol gösterdi Allah kendisinden razı olsun kuzum şimdi iyi süt ürünleri dahil her şeyi tüketebiliyor
go...r
Abdulvefap Toy ' un babasıyım tufan beyden ALLAH razı olsun çok değerli bir insan gerçekten oğlumla çok iyi ilgileniyor oğlumun hayatını kurtardı yaptığı işin hakkını sonuna na kadar veriyor tekrar tekrar teşekkür ediyorum ::::
me...r
oğlumuzun gaz ve kabızlık problemi vardı. kaç tane doktora gittiğimizi artık bilmiyorum. ama sonunda Tufan Bey ile tanışmak nasip oldu ve sıkıntılarımızdan kurtulduk. Kendisine teşekkür ve dua ediyoruz.
ni...l
SAYENİZDE OĞLUM YANLIŞ Bİ TEDAVİDEN KURTULDU MİNNETARIM.KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BENCE ALANININ EN İYİSİ HEM KENDİ HEM HEKİNLİĞİNE DİYECEK TEK KELİME MÜKEMMEL.
ul...ş
17 yaşındayım. Hastalığım yüzünden yıllardır doktor doktor geziyordum. Bana yapılmadık test, tahlil bırakmadılar. Sonra Tufan hocaya rast geldim. Yaklaşık 2-3 yıldır diğer doktorların bulamadığı hastalığımı gittiğim ilk muayene'de verdiği tahlil'ler sayesinde buldu. İlacımı verdi ve şimdi sağlığım açısından muhteşem bir hayatım var. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktordur kendisi. Hak ettiği yerdedir yani.
ni...l
allah bizi sizinle karşılaştırdığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.berk sizin sayenizde normal yaşantısına döndü teşekkür ederimm.
me...ı
gayet başarılı ve makul bir doktor. Teşekkrü ederiz.
se...l
teşhiste çok hızlı ve çok doğru saptamalarda bulundu,5 yaşındaki oğlum doğduğundan beri çektiği ızdırabı,doktor doktor dolaşıp bir türlü doğru tedaviye geçememizi anında çözdü,ne saçmalıklar yaşadığımızı anlatmayacağım boşu boşuna bu kadar zaman kaybettiren ''o muhteşem dr.lara hele bebekse hasta olan derdini bile anlatamazken,yazıklar olsun!SEVGİLİ TUFAN KUTLU SİZİN GİBİ DR.LARA NE KADARİHTİYAÇ VAR BİR BİLSENİZ!!
Tufan Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tufan Kutlu, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme. Size Tufan Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroskopi, Gastrostomi, Kolonoskopi, Karaciğer Biyopsisi, Sanal Kolonoskopi, Çift-Balon Endoskopi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Antroduodenal Motilite Çalışmaları, Eus(Endoskopik Ultrason).
Tufan Kutlu adresi nerede?Tufan Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşiltepe Mahallesi, Yücetarla Cad. Faziletli Sok. Emre Apt. D:63, 6, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tufan Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tufan Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tufan Kutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tufan Kutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tufan Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tufan Kutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tufan Kutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tufan Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Tufan Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme