Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Büyüme Hormonu Testi +16 daha fazla
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Enjeksiyon Im
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Uzm. Dr. Tuğba Arkan
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Uzm. Dr. Tuğba Arkan
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
Hormon Testi
Kişiye Özel Beslenme Programları
Uzm. Dr. Tuğba Arkan
Metabolik kemik hastalıkları (osteoporoz, Paget hastalığı, osteomalazi, gebelikte osteoporoz ve kırıklar)
Uzm. Dr. Tuğba Arkan
Metabolizma hastalıkları (kilo fazlalığı, kilo azlığı..)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Ultrasonografi
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Uzm. Dr. Tuğba Arkan
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
me...
Tuğba hanımı tanımak hayatıma çok şey kattı tüm değerlerim düşüktü tiroidlerim hepsi ile tek tek ilgilendi mucize bir hekim beni hayata döndürdü onun sayesinde ayağa kalktım çevremdeki herkese tavsiye ettim ne desem az gelir çünkü işinde olağanüstü bir doktor bu şehrin kıymetini bilmesi gerekiyor
Hasta
Ön bayılma şikayeti ile gittiğim bir dahiliye iki endokrin uzmanı tüm testlerim çok iyi çıkmasına rağmen şeker ilacı verdi . Tuğba hanımdan da görüş almak için tavsiye üzerine gittim. 1,5 saat bilgi verdi sorunun kökünü araştırdı çok memnun kaldım
ku...u
Annemin şeker sorunu ile başlayan tedavi sürecinde bizlerle olan ilgisi, hastayı tanıması, hikayesini sabırla dinlemesi, ayırmış olduğu kaliteli zaman bugüne kadar görmediğimiz seviyede idi. Sonrasında ki yönlendirmeleri, güncel teknoloji ile takibi, başta annem olmak üzere hepimizi fazlasıyla memnun etti. Keza ameliyat sürecindeki gerek öncesinde gerek sonrasındaki desteği moral oldu. Annemin deyimi ile “şekerci doktoru” Tuğba hanımdan çok memnunuz. Çevremizdeki herkese sonsuz güvenle önermekteyiz. Her şey için teşekkürler Tuğba hocam.
se...n
TUğba Hanım işinde uzman, sabırlı, iyi bir doktor. Şeker yükselip düşüyordu Tansiyonumda dengesizliklerim oluşuyordu uykusuzluk gibi şikâyetlerimden dolayı muayene oldum. Tiroid rahatsızlığımı fark etti. Tedavimi düzenledi. Şu anda şikâyetlerim azaldı. Şikayetim olduğu zaman arıyorum, kendisi yardımcı oluyor. Çalışma arkadaşları da hoşgörülü. Teşekkür ederim
eb...u
Uzm.Dr Tuğba Arkan hipertansiyon şeker düzensizliği nedenlerinden dolayı randevu aldım Uzun dikkatli teşhisi belirleyip tedavi sürecine başladı ilgisi ve sabrı için teşekkür ederim
ya...
Tiroid ve Şeker hastalığımın başlangıç safhasında yakalayıp hem şekerimi düzenlenmesi hem nodüllerimin takip süreçlerinde tıbbi tedavimin yanında psikolojik destek vermesi inanılmaz bir özgüven telkin ediyor. İzmit’li olarak sizin gibi bir hekimin olmasından dolayı çok şanslıyız.
ha...a
Benim tedavi sürecim maalesef iyi başlayıp iyi devam etmedi.
Tip2 diyabet hastasıyım üç aylık HbA1C 9,07 iken polikinliğe başvurdum ve yapılan tahliller sonrası Tip1 hastası olduğum teşhisi koyuldu ve insülin tedavisi başlandı. 2. ay sonunda kontrol ve baş dönmesi denge kaybı gibi şikayetler ile 25.05.2022 tarihinde tekrar başvurdum ve tahlil yapılmasına karar verildi. Daha hızlı sonuç almak adına tahlilleri muaynahanede kan verip özel bir lab. gönderildi ve sonu çıkınca tekar randevu oluşturulacağı belirtildi.Konuşmada da va tahlil sonucunu peş peşe günlerde ben sordum en son özel lab'da protokol no ile sorgulanıp öğrenilebileceğini fark ettim. Tahlillerin çıktığını fark etmeme rağmen 31.05.2022'ye kadar sonuç ve akabinde oluşturulacak randevu hakkında bilgi verilmedi. Bu gün 31.05.2022 tarihinde tekrar randevuyu sorduğumda bir hafta sonraya gün verilebileceği söylendi. Durumu izah edince Çarşmaba gelebileceğim söylendi.
Memnun kalmadığım başka bir yerde muayne olacağım.
p.....
Uzun araştırmalarım sonucu tiroid sorunum ile ilgili kendisine gitmeye karar verdim. Tuğba hanım sağolsun doğru tedavi yöntemi ile sağlığımı bana geri kazandırdı. Artık hastalığımdan olan şikayetlerim kalmadı. Kendisine minnettarım.
Tuğba Hanım beyin pili enfeksiyonu geçirdiğim süreçte bana çok destek oldu. Eşimin tiroidlerinden dolayı takibini yapıyor. Kayınvalidemin rahatsızlıklarında yardımcı oluyor. Kendisinden, ilgisinden, alakasından memnunuz. Tuğba Hanım sağ olsun geçirdiğimiz süreçlerde bize destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tuğba Hanım teşhislerinde oldukça başarılı bir doktor. Dediklerinden şüphe duymadık ve her zaman doğru çıktı.
Tiroid tedavim için Tuğba Hanım'a muayene oldum. Gayet memnun kaldım. Kendisinin takibi ve bilgilendirmesi çok iyi. Kocaeli'de endokrin branşında doktor bulmak kolay olmuyor. 2-3 doktora gitmiştim ama bana göre Tuğba Hanım Kocaeli'deki doktorların en iyisi.
Tuğba Arkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Arkan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Tuğba Arkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Ultrasonografi, Tiroid Ultrasonografi, Şeker Yükleme Testi (OGTT), Kişiye Özel Beslenme Programları, Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları.
Tuğba Arkan adresi nerede?Tuğba Arkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alikahya Fatih, Giriş katı, Muhabbet Sk. No: 4, 41310 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Arkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Arkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Arkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Arkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğba Arkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Arkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Arkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Arkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Tuğba Arkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Arkan hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Arkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Fatih Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla