1990 Yozgat doğumluyum.Liseyi Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölümünde okuyup 2004 yılında mezun oldum.Sonrasında Cumhuriyet Üniversitesi Ameliyathane Hemşireliği bölümüne devam ettim.İkinci üniversiteyi okumamda Psikolojiye olan merakım etkili oldu.2013 yılında Avrasya Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünü okumaya hak kazandım ve mezun oldum.Devamında Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünde öğrenci olarak eğitim hayatıma devam ettim.Bazı özel kurum ve kuruluşlarla çalıştıktan sonra 2017 yılından beri Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde bağımlılıklar alanında hizmet vermekteyim.
Aldığı eğitimler ve çalışma alanları

Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
Quitt Biofeedback Bağımlılık Terapileri
WISC-R
Bender Geştalt 2 Algı ve Motor Testi
Porteus Labirentleri Testi
Catell 2a Testi
Benton Testi
Peabody Testi
Gessell Gelişim Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Metropolitan Testi

Ayanbey Mahallesi Ateşbaz Sokak No 54, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Bağımlılık Terapisi

Biorezonans

Sigara Bırakma

Konum: Safa Sağlık Merkezi Sigara Bırakma

Biorezonans ile sigara bırakma konusu süphe ile yaklaştıgım bir konu idi Tuğba hanımın bilgilendirmesi ile ikna oldum.İyiki ikna olmuşum .Biorezonans ile nikotin yoksunluğu krizi sanki ortadan kalkıyor .Bırakma süreci son derece kolay yönetilebiliyor.

Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

İlk seansta daha enerjik hissettim ikinci seanstan sonra ozellikle uykularim daha iyi dinlenmis sekilde kalkiyorum ve daha derin uyuyorum Tugba hanimin ses tonu ilgilenmesi gercekten cok rahatlatiyor

Konum: Safa Sağlık Merkezi Sigara Bırakma

Sigara bırakmak için gittim Tuğba hoca gayet bilgili ve başarılı bi tedaviyle beni sigaradan kurtardı Allah kendisinden razı olsun sigara bırakmayı düşününler 1 dk düşünmesin hemen randevusunu alsın sigarayı 1 saate bırakıyorsunuz

Konum: Safa Sağlık Merkezi

İlgi alaka güzeldi.Eşimin sigara bırakma tedavisi için gitmiştik.Eşim çıkarken paketi attı.Eve gelince kalan sigaraları attı.İnşaallah biz bu beladan kurtuluyoruz.Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

Sigarayı biorezonans uygulaması ile bırakmama yardımcı oldularŞimdi de aynı uygulama ile kilo vermek için gittiğim Safa sağlık merkezini herkese öneririm.

Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

Sigara bırakma için gittiğim ilk seansta, diğer sorunlarımla da samimi bir şekilde ilgilenildi. Çok ilgiyle ve empati kurarak ilgilenen bu merkeze küçük ya da büyük ne sorununuz varsa gidebilirsiniz. Küçük bir başdönmesinden tutun, psikolojik travmalarınıza hatta beğenmediğiniz huylarınıza, en ğst düzeyde ms ya da kanser tedavisi alırken yaşadığınız fizyolojik ağrılarınıza kadar herşey için başvuruda bulunabilirsiniz.

Konum: Safa Sağlık Merkezi Sigara Bırakma

Çok cana yakan bir kişi kendisi. Sayesinde sigarayı bırakıyorum bugün benim için milat olacak buna inanıyorum

V
Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

Kılo sorunu ile tedavi merkezine başvuruda bulundum İlgi ve alakası mükemmel ve işini seven birisi kendisine teşekkür ediyorum

Y
Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

Migren ağrılarım için başvurdum Tuğba hanıma.alerji testi yapmamızda fayda olduğunu soyleyerek ilk adımı attık.daha ilk seansta gerçek anlamda rahatladım.basim ertesi gün boyu ağrıdı ama ilkdefa ilaç almadan bir gün geçirdim.Allah razı olsun

Konum: Safa Sağlık Merkezi Biorezonans

Merkeze şeker ve çikolata krizlerimi aşmak için gittim. Tuğba Hanım çok ilgili ve donanımlı bir psikolog. Seans öncesi ve sonrası detaylı bilgi paylaşımı yapıyor. Aklımda soru işareti kalmadan ayrıldım oradan. Tek seansta bile çikolataya karşı koyamadığım o istek azaldı. Kendisine teşekkür ederim.