Aldığı eğitimler ve çalışma alanları
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
Quitt Biofeedback Bağımlılık Terapileri
WISC-R
Bender Geştalt 2 Algı ve Motor Testi
Porteus Labirentleri Testi
Catell 2a Testi
Benton Testi
Peabody Testi
Gessell Gelişim Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Metropolitan Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Mora Terapi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
al...n
Biorezonans ile sigara bırakma konusu süphe ile yaklaştıgım bir konu idi Tuğba hanımın bilgilendirmesi ile ikna oldum.İyiki ikna olmuşum .Biorezonans ile nikotin yoksunluğu krizi sanki ortadan kalkıyor .Bırakma süreci son derece kolay yönetilebiliyor.
h....b
İlk seansta daha enerjik hissettim ikinci seanstan sonra ozellikle uykularim daha iyi dinlenmis sekilde kalkiyorum ve daha derin uyuyorum Tugba hanimin ses tonu ilgilenmesi gercekten cok rahatlatiyor
fa...ş
Sigara bırakmak için gittim Tuğba hoca gayet bilgili ve başarılı bi tedaviyle beni sigaradan kurtardı Allah kendisinden razı olsun sigara bırakmayı düşününler 1 dk düşünmesin hemen randevusunu alsın sigarayı 1 saate bırakıyorsunuz
n....ç
İlgi alaka güzeldi.Eşimin sigara bırakma tedavisi için gitmiştik.Eşim çıkarken paketi attı.Eve gelince kalan sigaraları attı.İnşaallah biz bu beladan kurtuluyoruz.Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum.
me...
Sigarayı biorezonans uygulaması ile bırakmama yardımcı oldularŞimdi de aynı uygulama ile kilo vermek için gittiğim Safa sağlık merkezini herkese öneririm.
mu...t
Sigara bırakma için gittiğim ilk seansta, diğer sorunlarımla da samimi bir şekilde ilgilenildi. Çok ilgiyle ve empati kurarak ilgilenen bu merkeze küçük ya da büyük ne sorununuz varsa gidebilirsiniz. Küçük bir başdönmesinden tutun, psikolojik travmalarınıza hatta beğenmediğiniz huylarınıza, en ğst düzeyde ms ya da kanser tedavisi alırken yaşadığınız fizyolojik ağrılarınıza kadar herşey için başvuruda bulunabilirsiniz.
a ...a
Çok cana yakan bir kişi kendisi. Sayesinde sigarayı bırakıyorum bugün benim için milat olacak buna inanıyorum
ve...i
Kılo sorunu ile tedavi merkezine başvuruda bulundum İlgi ve alakası mükemmel ve işini seven birisi kendisine teşekkür ediyorum
y.....
Migren ağrılarım için başvurdum Tuğba hanıma.alerji testi yapmamızda fayda olduğunu soyleyerek ilk adımı attık.daha ilk seansta gerçek anlamda rahatladım.basim ertesi gün boyu ağrıdı ama ilkdefa ilaç almadan bir gün geçirdim.Allah razı olsun
Merkeze şeker ve çikolata krizlerimi aşmak için gittim. Tuğba Hanım çok ilgili ve donanımlı bir psikolog. Seans öncesi ve sonrası detaylı bilgi paylaşımı yapıyor. Aklımda soru işareti kalmadan ayrıldım oradan. Tek seansta bile çikolataya karşı koyamadığım o istek azaldı. Kendisine teşekkür ederim.
Tuğba Atçeken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Atçeken, Psikoloji. Size Tuğba Atçeken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık, Sigara Bırakma, Bağımlılık Tedavisi, Mora Terapi, Biorezonans, Destekleyici Psikoterapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Tuğba Atçeken adresi nerede?Tuğba Atçeken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayanbey Mahallesi Ateşbaz Sokak No 54 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Atçeken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Atçeken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Atçeken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Atçeken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğba Atçeken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Atçeken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Atçeken hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Tuğba Atçeken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Atçeken hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Atçeken tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar