Diyetisyen Randevusu
Esentepe Mahallesi, Milli İrade Caddesi, Bölükbaşı Apartmanı Kat:3 No:68/3,, Nevşehir
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Başlıca İlgi Alanlarım;
İnsülin direnci, Tip-1 diyabet, Glutensiz beslenme, Eliminasyon diyeti, Farkındalıkla yeme
e....k
Beslenme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmeme yardımcı oldu tabiki de öğretmiş oldu ve sağlıklı beslenmenin aslında ne kadar keyifli olabileceğini bana gösterdi. Profesyonelliği, sabrı ve kişiye özel yaklaşımı sayesinde hedeflerime adım adım ulaşıyorum. Kilo kaybının yanı sıra enerjim arttı ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese içtenlikle tavsiye ederim!
ni...
Polikistik over sendromu ile kilo verebilmek için hocamla tanışma fırsatı buldum. Kendisi bana güven ve motivasyon verdi.1 ay gibi bir sürede 4 kilo verdim.Her zaman ilgili ve alakalı.Yolun daha başında Tuğba hanımla tanışmam benim için bir şans oldu.
da...ı
Tuğba hanımla yaklaşık 1.5 ay önce seanslara başladık.Beni ilk gördüğünde çok fazla ödemim ve kabızlığım vardı ayrıca kendimi çok halsiz hissediyordum . işindeki disiplini sayesinde ödemlerimden kurtuldum ve fast food tüketmiyorum artık .seanslar da çok eğlenceli geçiyor . ve en önemlisi danışanlarını gayet motive ediyor .
os...n
Sporcu beslenmesi için ihtiyaç duyduğum diyet programı konusunda hizmet aldım. Şuan hedeflediğim sonuç için daha iyi ilerleme fırsatı buldum.
e....l
Tansiyon hastalığımdan dolayı Tuğba hanım ile iletişime geçtim. Kendisi çok ilgili davranıp tüm öğünlerimi dikkate alarak bana yardımcı oldu.
Tuğba hanımla 18 kilo verdigim bir süreci iletlettik. Her zaman ilgisi üzerimdeydi. Çeşitlilik olsun beni anlama olsun hayatıma ve bana uyacak sekilde listeleriyle süreci cok kolaylaştırdı
t....o
maalesef insülin direncim vardı. Tuğba hanımla görüşmeye gittiğimde kahvaltıya kadar bile zor dayanacak bi haldeydim şimdi ise ilgisi bilgisi sayesinde çok rahat ettim artık sık sık acıkmıyorum. Diyetisyenim sayesinde hayat kalitem arttı diyebilirim kendisine sonsuz güvenebilirsiniz.
ha...t
Tugba hanimla bu sureci cok iyi yonettik asla basaramayacagimi dusundugum noktadayim hayatimda bircok sey degisti giyimim sevgilimle aram en guzeli de kendimle olan iliskim artik daha mutluyum kesinlikle tugba hanimi tavsiye ediyorum alaninda uzman bi diyetisyen ac kalmadan gerginlik yasamadan hayallerimin kilosundayim her sey icin minnettarim
g....a
Tuğba hanıma gastrit şikayetim için başvurdum. Öncelikle bana olan yaklaşımı ve sakinleştirmesi çok iyiydi. Süreci çok güzel ilerlettik. Şikayetlerim oldukça azaldı. Artık daha rahatım diyebilirim. Kendisiyle iletişimde olmaya devam edeceğim.
p....ü
Tuğba hocamızla hem şeker ,hem kansızlık ,hem dengeli beslenme de yolumuz kesişti.5. haftaya giriyoruz ve vücuduma bol gelen kıyafetlere baktıkça doğru yolda olduğumuza emin oluyorum
Tuğba Baytatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Baytatlı, Diyetisyen. Size Tuğba Baytatlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Tuğba Baytatlı adresi nerede?Tuğba Baytatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi, Milli İrade Caddesi, Bölükbaşı Apartmanı Kat:3 No:68/3, Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Baytatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Baytatlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Baytatlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Baytatlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğba Baytatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Baytatlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Baytatlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Tuğba Baytatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Baytatlı hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Baytatlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.