Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Dyt. Tuğba Baytatlı
Esentepe Mahallesi, Milli İrade Caddesi, Bölükbaşı Apartmanı Kat:3 No:68/3,, Nevşehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet +47 daha fazla

Alkali Diyet

Aralıklı Oruç Diyeti

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler

Online Diyet

Dyt. Tuğba Baytatlı

Dyt. Tuğba Baytatlı , Gazi Üniversite'sinde Beslenme ve Diyetetik bölümünde okudum. Lisans eğitimim boyunca farklı şehir ve hastanelerde yaptığım stajların yanı sıra çeşiti seminer ve kongrelere katılarak beslenme biliminde ki güncel bilgileri takip ettim. Öğrenciliğim boyunca daima hocalarım ile iletişim halinde olarak onların doktora tezlerine yardımcı oldum. Lisans tezimi '' Diyet Oksidan Durumunun Yaşam Kalitesi ve Duygu Durum İle İlişkisi'' üzerine yazdım. Şuan aktif olarak online olarak danışan kabul etmekteyim.

Başlıca İlgi Alanlarım;

İnsülin direnci, Tip-1 diyabet, Glutensiz beslenme, Eliminasyon diyeti, Farkındalıkla yeme

Konum: Dyt. Tuğba Baytatlı Kilo Verme Diyetleri

Beslenme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmeme yardımcı oldu tabiki de öğretmiş oldu ve sağlıklı beslenmenin aslında ne kadar keyifli olabileceğini bana gösterdi. Profesyonelliği, sabrı ve kişiye özel yaklaşımı sayesinde hedeflerime adım adım ulaşıyorum. Kilo kaybının yanı sıra enerjim arttı ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese içtenlikle tavsiye ederim!

Konum: Dyt. Tuğba Baytatlı Polikistik Over Sendromunda Beslenme

Polikistik over sendromu ile kilo verebilmek için hocamla tanışma fırsatı buldum. Kendisi bana güven ve motivasyon verdi.1 ay gibi bir sürede 4 kilo verdim.Her zaman ilgili ve alakalı.Yolun daha başında Tuğba hanımla tanışmam benim için bir şans oldu.

Konum: Dyt. Tuğba Baytatlı Diyetisyen Randevusu

Tuğba hanımla yaklaşık 1.5 ay önce seanslara başladık.Beni ilk gördüğünde çok fazla ödemim ve kabızlığım vardı ayrıca kendimi çok halsiz hissediyordum . işindeki disiplini sayesinde ödemlerimden kurtuldum ve fast food tüketmiyorum artık .seanslar da çok eğlenceli geçiyor . ve en önemlisi danışanlarını gayet motive ediyor .

O
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Sporcu beslenmesi için ihtiyaç duyduğum diyet programı konusunda hizmet aldım. Şuan hedeflediğim sonuç için daha iyi ilerleme fırsatı buldum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Tansiyon hastalığımdan dolayı Tuğba hanım ile iletişime geçtim. Kendisi çok ilgili davranıp tüm öğünlerimi dikkate alarak bana yardımcı oldu.

Konum: Dyt. Tuğba Baytatlı Aralıklı Oruç Diyeti

Tuğba hanımla 18 kilo verdigim bir süreci iletlettik. Her zaman ilgisi üzerimdeydi. Çeşitlilik olsun beni anlama olsun hayatıma ve bana uyacak sekilde listeleriyle süreci cok kolaylaştırdı

T
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

maalesef insülin direncim vardı. Tuğba hanımla görüşmeye gittiğimde kahvaltıya kadar bile zor dayanacak bi haldeydim şimdi ise ilgisi bilgisi sayesinde çok rahat ettim artık sık sık acıkmıyorum. Diyetisyenim sayesinde hayat kalitem arttı diyebilirim kendisine sonsuz güvenebilirsiniz.

Konum: Dyt. Tuğba Baytatlı Glutensiz Beslenme

Tugba hanimla bu sureci cok iyi yonettik asla basaramayacagimi dusundugum noktadayim hayatimda bircok sey degisti giyimim sevgilimle aram en guzeli de kendimle olan iliskim artik daha mutluyum kesinlikle tugba hanimi tavsiye ediyorum alaninda uzman bi diyetisyen ac kalmadan gerginlik yasamadan hayallerimin kilosundayim her sey icin minnettarim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Tuğba hanıma gastrit şikayetim için başvurdum. Öncelikle bana olan yaklaşımı ve sakinleştirmesi çok iyiydi. Süreci çok güzel ilerlettik. Şikayetlerim oldukça azaldı. Artık daha rahatım diyebilirim. Kendisiyle iletişimde olmaya devam edeceğim.

P
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Tuğba hocamızla hem şeker ,hem kansızlık ,hem dengeli beslenme de yolumuz kesişti.5. haftaya giriyoruz ve vücuduma bol gelen kıyafetlere baktıkça doğru yolda olduğumuza emin oluyorum