Diyetisyen Tuğba Çelik lisans eğitimini Beslenme bölümünün önde gelen fakültelerinden olan Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi sırasında birçok farklı alanda staj yaparak kendini geliştirmiştir. Mezuniyet sonrası özel sektörde de birçok farklı hasta ile de ilgilenmiştir. Erciyes Üniversitesi Gevher-Nesibe Tıp Fakültesi (nutrisyon, endokrinoloji, gastroenterit, ortopedivetravmatoloji vb.),
Mustafa Kemal Dedeman Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, Yılmaz-Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesi, Semiha Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi, Mustafa Eraslan ve Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi, Talas Miraboğlu Sağlık Merkezi, Konya Farabi Hastanesi, Erciyes Üniversitesi yemekhanelerinde çalışma imkanı bulmuştur.
Aldığı eğitimler ile Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği ünvanı almış ve birçok hastalığa farklı yöntemler ile yaklaşmaktadır. Şu anda Eflatun Sağlıklı Yaşam Merkezinde hizmet vermektedir. Aldığı birçok eğitim ve sürdürülebilir beslenme ilkesiyle danışanlarının yaşam şekillerine göre bir plan hazırlayarak ilerlemektedir.

Randevu +33 daha fazla

Detoks

Diyabet Diyeti

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme +37 daha fazla

Detoks

Diyabet Diyeti

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Röportaj

Konum: Eflatun Sağlıklı Yaşam Merkezi Kişiye Özel Beslenme Programları

İş arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim . Hatta kızımla.birlikte başladık bu sürece. Açıklayıcı konusmasi ve ilgisi sayesinde severek ilerliyoruz. Nasıl beslenme konusunda doğru bildiğimiz yanlışlar varmis.onlari öğrendik.Çok memnun kaldık
Hala devam ediyoruz. Herkese tavsiye ve öneride bulunuyorum

Yakın çevremde diyetisyen araştırması yapıyordum. İnternette, Tuğba Hanım'ın danışanlarının yorumlarını okudum. Vücuttaki rahatsızlıklara göre diyet verdiğini ve olumlu sonuçlar aldıklarını söylemişlerdi. Benim de doğum sonrası hiç gerilemeyen fazla kilom ve vücudumda başka rahatsızlıklarım vardı. Arayıp görüştüğümde yaklaşımı da hoşuma gitti. Şu an -6 kilo verdim, gayet güzel devam ediyor süreç, çok memnunum. Ayrıca lipödem şikayetim vardı, onunla ilgili de lipödem cihazına giriyorum. Çok faydasını gördüm. İletişimimiz güzel, diyet listem dolu dolu. Sağlığıma yavaş yavaş kavuşuyorum ve Tuğba Hanım'ı tanıdıklarıma da tavsiye ettim.

Konum: Eflatun Sağlıklı Yaşam Merkezi Zayıflama Diyetleri

Tuğba hanımla yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Danışanının isteklerine önem veren bir diyetisyen. Listelerim tamamen bana özel. Kendinizi diyet yapıyor gibi hissetmiyorsunuz. Listemi görenler bu nasıl diyet diyorlar. Oldukça doyurucu listeler. Aç kalmanın değil sağlıklı beslenmenin zayıflattığını öğrendim bu süreçte. Kendisi tam aradığınız diyetisyen

Uzmanımıza arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Kilo verme süreci için başvurdum. Hatta kızımla birlikte başvurduk. Şu an hâlâ devam ediyoruz. Çok memnunuz. Çok ilgili ve sonuç alma konusunda kararlılıkla ilerliyoruz. Çevreme de kesinlikle bahsediyorum ve tavsiye ediyorum.

Tuğba Hanıma sosyal medyada rastladım. Kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için seans aldım. İstediğim kiloya sağlıklı beslenerek ve aç kalmadan ulaştım. Kendisinin her şeyi güzel ve açık bir şekilde anlatması seanslara devam etmemi sağladı. Kesinlikle benim gibi sağlıklı beslenmek istiyor ve kilo vermeyi düşünüyorsanız Tuğba Hanıma ulaşmanızı öneririm.

R

Tuğba Hocam'a kilo verme problemlerinden dolayı başvurdum. Sürekli diyet yapmama rağmen kilo verme konusunda çok problem yaşıyordum. Kendisi çok nazik ve anlayışlı bir insan, bana karşı çok sabırlı davrandı gerçekten zorlu bir danışan olduğumu düşünüyorum. Problemin diyet yapmakta değil yeme alışkanlıklarımda olduğunu anladık ve sağlıklı bir beslenme planlaması oluşturduk kendisiyle. Neredeyse hiç aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo verdim diyebilirim. Kendisinden çok memnun kaldım, herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Konum: Eflatun Sağlıklı Yaşam Merkezi Randevu

Tuğba hocamla fonksiyonel tıp diyetisyeni olması vesilesiyle tanıştım. Güler yüzü ve benim her durumumu açıklayıcı anlatımıyla sorularıma verdiği ayrıntılı cevaplarla beni çok mutlu etti. Bu süreçte hem ağrılarımdan kurtuldum hem de egzamalarım azaldı. Yaklaşık 15 kilo verdim. Çevremdeki herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

C

Gerçekten çok ilgililer, aktif olarak sürekli takip ediyorlar. Diyet sürecimde çok iyi gidiyor, bir sıkıntım yok. Tuğba Hanım'la kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 4-5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Tamamen bana özel liste hazırladı her şey çok iyiydi.

Ben çok memnunum. Hala devam ediyoruz. Kısa sürede istediğim kiloya ulaştım. Tuğba Hanım'la hem sağlıklı yaşam hem de kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Toplamda 2 buçuk aylık seans aldım 14 kilo verdim 5 kilo daha vermem gerekiyor devam ediyoruz. Diyet listelerimi bana özeldi uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Tuğba Hanım gayet ilgili, çözüm odaklı ve bilgisine güvendiğim bir uzman. Kendisi sağlıklı yaşam adına çok şey kattı.

Konum: Eflatun Sağlıklı Yaşam Merkezi Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Tuğba hocamla annem için bir diyet proğramına başlamıştık annem fibromiyalji rahatsızlığı da vardı şu an hem kilo verme anlamında hem rahatsızlığı anlamında çok güzel bi nokta da hem güler yüzü hem ilgisi süper