Ergoterapi Randevusu
Minimental Gelişim Merkezi
Bilişsel Rehabilitasyon
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Nöro Kids Academy
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
b....)
Biz hocamızdan çok memnunuz. Bırakalı uzun süre oldu ama ilerleyişi bayağı açıldı. Kendisi çok ilgili bir hocaydı. Klinikte ve telefondan gayet ilgiliydi. Çocuğum için görüşme sağladım. Yüzde yüz değişti, gelişti. Şu anda bir sıkıntımız yok çok şükür.
b....)
Tuğba Hanım'a yaklaşık 2 buçuk 3 yıldır gidiyoruz. Çocuğumda hiperaktivite ve dikkat eksikliği problemi vardı, kendisi bu alanda bize destek oldu, çalışmalar yaptı. Çocuğumda gözle görülür, belirgin gelişmeler kat ettik. Kendisini tavsiye ederim. Tuğba Hanım güler yüzlü, işine titizlikle bağlı, çocuklarla iletişimi çok fazla iyi bir uzman.
s....)
Tuğba Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok iyi, tecrübeli, işini bilen, güler yüzlü, çocukların dilinden anlayan bir uzman. Çocuğum için 1 yıl görüşme sağladık. Başladığımızdan çok çok daha iyi durumdaydık. Dikkat problemimiz vardı dil terapisti ile beraber terapi aldık. Hiperaktivite konusunda çok iyi geçti. Bayağı bir memnun kaldık.
Tuğba Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Demir, Ergoterapi. Size Tuğba Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon.
Tuğba Demir adresi nerede?Tuğba Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnkılap mah. Küçüksu cad. Kent Sitesi B Blok K:3 D:13-14 İstanbul
- Çınardere Mah Ankara Cad. No:47 Kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Demir hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Demir ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuğba Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.