Dikiş
Göz Kapağı Estetiği
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Tuğba Dindar Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Mikrocerrahi
Tuğba Dindar Muayenehanesi
2014-2018 yılları arasında Trabzon, Şanlıurfa ve Tekirdağ da uzman hekim olarak devlet ve eğitim araştırma hastanelerinde çalıştı. 2018 yılından beri Tekirdağ da kendi özel muayenehanesinde çalışmaktadır.
Ameliyatlarını Tekirdağ Çorlu Çerkezköy ve İstanbul da özel hastanelerde gerçekleştirmektedir.
Rinoplasti, Göz Kapağı Estetiği, Meme Dikleştirme – Büyütme – Küçültme ve Karın Germe ameliyatları özel ilgi alanıdır.
l....
Burun estetiği için müracaat ettim ve memnun kalmadım burnumda kalan kemik sebebiyetiyle ikinci ameliyata ihtiyacım var malesef.
ne...z
8 yaşında kızımızın yüzünde oluşan yanık sebebiyle gittiğimiz muayenehanede biz hem çok iyi bir cerrah ile hemde çook mükemmel bir insan ile tanıştık.. Tuğba hanım..Umarım hep tekirdağda kalır da insanlara burada fayda sağlamaya devam edersiniz. Herşey için çok teşekkür ederiz doktor hanım iyiki varsınız
ar...
2 yıl oldu sanırım, üst ve alt göz kapağı ameliyatı olalı.. Şimdi o kadar güzelim ki .. Bu kadar yakınımızda, bu kadar iyi, başarılı ve güzel doktorumuz varken çok şanslıyız.. Çok teşekkürler.. Yolunuz hep açık olsun.
ay...9
Tugba hanıma 1 ay önce kepce kulak ameliyati oldum.Ameliyat olmadan önce birçok tereddütüm vardı kendisi bana ameliyat oncesi ve sonrasında bilmem gereken herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.kafamda hiçbir soru işareti kalmadan yattim masaya.suan çok mutluyum iyi ki olmuşum diyorum.samimiyeti güler yüzü ve sabrı için teşekkürler.iyi ki varsınız ve iyi ki sizi tanimisim başarılar diliyorum
Tuğba Dindar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Dindar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Tuğba Dindar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Mikrocerrahi, Dikiş, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Tuğba Dindar adresi nerede?Tuğba Dindar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmenaltı mah Yılmaz Büyükerşen cad Mimaran ap No:16/7 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Dindar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Dindar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğba Dindar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Dindar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Dindar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Dindar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tuğba Dindar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra