Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
p ...k
Öfke kontrolü ve eşimle iletişimimi güçlendirdiniz. Zor dönemlerden geçtiğim günlerde bana cok iyi geldiniz. Danışmanlığınıza bireysel de de devam etmek istiyorum.
u.....
Eşimle iletişim problemleri yaşadığımız için daha doğrusu her konuşmamız kavgaya dönüştüğü için danışmanlık almak istedik. Yaptığımız görüşmelerde önyargılarımızı, birbirimizin korkularını kaygılarını hiç önemsemediğimizi ve bunları konuşmak yerine gurur yaptığımızı fark ettik. Birbirimizi anladıkça iletişimimiz arttı, eşimin hassasiyetlerini anladıkça bana karşı tutumu değişti, o değişince ben değiştim. Bunlar danışmanlık almasak, farkındalığımız artmasa olmazdı. Tuğba hanım bize harika bir rehber oldu. Biz iletişim kurmayı duygularımızı konuşmayı sayesinde öğrendik.
c.....
Hayatım boyunca çok kaygılı biriydim. Bu kaygılar günlük yaşantımı çok etkiliyordu. Sürekli zihnim meşguldü. Bir arkadaşım kendisinden danışmanlık aldığını ifade ederek beni yönlendirdi. Tuğba hanımla böyle tanıştık. İlk defa bu bayram daha rahat bir süreç geçirdim, anı yaşayarak, yağtıklatımın tadına vararak. Aklıma bir şeyler geldiğinde de hep kendisiyle çalıştığımız alıştırmaları yaptım. Bana iyi geliyor. Daha çok yolumuz var biliyorum ama bugün bile farkı görebiliyorum.
ş.....
Tuğba Hanımla seanslarımız süresince kendisi hem güler yüzüyle hem danışanına göstermiş olduğu davranış, tutum ve yaklaşımlarıyla beni oldukça rahatlattı bazı problemlerimi paylaşmak konusunda zorlandığım zamanlarım oldu böyle zamanlarda süreci o kadar güzel yönetti ki seans sonrasında paylaşmaya çekindiğim sıkıldığım her şeyi paylaşmış olduğumu ve hafiflediğimi hissettim. Böyle iyi bir danışmanla tanıştığım ve sürecimi yönettiğim için oldukça mutluyum.
n....ö
7 senelik ilişkimde aldatıldığımı öğrendikten sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine Tuğba Hanım ile görüşmelere başladık. Kendisi duygu ve düşüncelerimi dikkatle ve empatik şekilde dinledi ve ön yargısız bir yaklaşımla benimle ilgilendi. Sorunlarımın çözümü için görüşmelere devam etmekte kararlıyım.
Kızımızı büyütme aşamasında eşimle fikir çatışmaları yaşıyorduk. Bu zamanla çocuğumuzun da davranışlarına yansımaya başladı ve bu noktada Tuğba hanıma başvurduk. Eşimle ikimize birbirimize ve kızımıza yaklaşımlarımız konsunda terapi verdi. Sayesinde güzel bir aşama kaydettik. Kendisinin sakin mizacı daha terapinin başında insana dinginlik veriyor. Terapi esnasında yaklaşımı ve tutumu ise güven bağının hızlıca oluşmasını sağlıyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.
e....a
Yakın bir arkadaşım tavsiyesiyle Tuğba hanıma gittim. Sayesinde kaygilandigim sorunlara daha kolay cevap bulabildim. Her aşamada yanımda olup iş yerinde yaşadığım sorunları çözmemr yardimci oluyor. Şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Bir süre daha kendisinden danışmanlık almaya devam edeceğim.
z....k
Kendisi ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Daha önce de bu sorunla ilgili başka yardımlar almama rağmen Tuğba hanım bakış açımi yeniledi.
d.....
Aile ve iş hayatımda aşamadıgımı düşündüğüm kendimi yetersiz hissettiğim noktalar vardı. Bu evlenme aşamasında olduğum kişiyle aramda anlaşmazlıklara, sorunlara neden oldu. Tavsiye üzerine Tuğba hanıma gittim. Güler yüzlü, çözüm odaklı anlayan dileyen biri olarak bana yol gösterici oldu. Erkek arkadaşımın da seanslara katılmasına karar verdik. 2 seanstır gidiyorum fakat kendimde bir hafifleme hissediyorum. İçimde bulunduğum durumdan kurtulacağımı düşünüyorum.
ç....
Tuğba hanımdan iş yerinde yaşadığım kaygıları günlük hayatıma çok yansıttığımı düşündüğüm için destek almak istedim. Yaptığımız seanslar ile tepkilerimi kontrol edebilmeyi öğrendiğimi söyleyebilirim. Hatta çok öfkelendiğimde beni sakinleştiren bir nesnem bile var. Benim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Terapi seanslarımız bittiğinde her şeyin daha iyi olacağını bugünden görebiliyorum. İyiki Tuğba hanımı tanıdım.
Tuğba Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Güneş, Aile Danışmanlığı. Size Tuğba Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi.
Tuğba Güneş adresi nerede?Tuğba Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mah. Mustafa Kemal Cad. Sağdıçlar Apt. No:30 Kat:1 Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Güneş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Güneş hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Güneş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Güneş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Tuğba Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Güneş hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Güneş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.