Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Tuğba İmamoğlu
Lisans öğrenimi boyunca Uludağ Üniversitesi Psikiyatri Kliniğinde ve Nöropsikoloji
Polikliniğindestaj ve gözlem çalışmalarında bulunmuş, bunun yanında yaz dönemlerinde özel gereksinimli çocuklara yönelik rehabilitasyon merkezinde gözlem stajı ile Toplum Gönüllüleri Vakfının "Küçük Melekler Projesi"yle onkoloji bölümünde yatılı hasta olan çocuklara psikososyal destek çalışmalarına katılmıştır. Stajyerlik sürecinde Ağır Kişilik Bozuklukları, Psikotik Bozukluklar, Duygu Durum Bozuklukları, Şizofreni, Depresyon ve Anksiyete tanısı almış bireylerle çalışma olanağı bulmuş, grup terapileri ve bireysel terapi süreçlerine katılım göstermiştir.
Mezuniyeti sonrasında İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde Eğitim ve Danışmanlık birimi koordinatörü olarak 5 yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarda kurum psikoloğu olarak çocuk, ergen, yetişkin bireysel danışmanlık süreçleri ve aile-boşanma süreci danışmanlığı süreçlerinin yanında bölge vatandaşlarına yönelik aile içi iletişim, ailede çatışma çözme becerileri, evlilik öncesi eğitimleri ile bağımlılıkla mücadele eğitimlerini yürütmüştür. Bu alanda daha iyi hizmet verebilmek adına lisans eğitiminin dışında alanında uzman ve duayen kişilerden eğitimler almıştır. Bu eğitimlerin içinde Hakan TÜRKÇAPAR ve ekibinden Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Nevin DÖLEK’ten Kısa Süreli ve Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi, Psikoterapi Enstitüsünden Bütüncül Oyun Terapisi Eğitimi, Hürol FIŞILOĞLU’ndan Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Aile Danışmanlığı ve Süpervizyon Eğitimlerini, Psikolojik İlk Yardım ve Travma Sonrası Stres Bozukluğu Eğitimi, Terapötik Kartlar Eğitimlerini yer almakta olup ayrıca atölye çalışmaları ve seminerlere katılmıştır. Psikolog Tuğba İMAMOĞLU, İstanbul ilinde online ve yüz yüze ergen, genç yetişkin, yetişkin, aile ve çiftlerle çalışmalarını yürütmeye devam etmektedir.
Kendimi bulma yolunda iyi ki Tuğba Hanım ile tanışmışım, görüşmelere başladığımızdan bu yana hayatımdaki olumlu gidişatı daha öok farkediyorum ve bu durum motivasyonumu arttırıyor.
o.....
Süreç hızlı ve etkili ilerledi, kısa sürede sorunlarımı saptamak konusunda daha sağlıklı düşünebildiğimi ve özellikle panik duygumun azaldığını farkediyorum. Kriz anlarında daha sakin davranabilmek hem iş hem günlük hayatımı kolaylaştırdı. Tuğba Hanım a her şey için teşekkür ediyorum.
ç.....
Tuğba hanımla yaptığımız görüşme çok rahatlatıcıydı. İyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.
ha...a
Tuğba hanım problemlerimle mücadele ederken hep yanımda ve çok yardımcı oldu. Kendimi yebiden keşfetmenin kötü zamanları asmanın mutluluğunu yaşıyorum teşekkür ederim.
t.....
Tuğba hanım ile çalışmak benim hayatımda yaptığım en güzel şeylerdendi. Çok iyi bir psikolog. Daha önce de bir kaç kere psikolojik destek almıştım ama buradaki gelişme kendime ve hayatıma büyük etkiler gösterdi. Teşekkür ederim
Tuğba Hanımla konuşmak benim için çok rahatlatıcı, kapsayıcı tutumuyla kendimi açmama ve zor zamanlarımda içinden çıkamadığım problemlerimle baş etmeme yardımcı oldu.
Tuğba İmamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba İmamoğlu, Psikoloji. Size Tuğba İmamoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi.
Tuğba İmamoğlu adresi nerede?Tuğba İmamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal 104 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba İmamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba İmamoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba İmamoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba İmamoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba İmamoğlu hangi dilleri konuşuyor?Tuğba İmamoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba İmamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba İmamoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba İmamoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba İmamoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tuğba İmamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu