Atatürk cad. Gülbahçesi Sitesi Kurtuluş mah. Demokrasi sk. D Blok K:2 No:207 Bina No:25, Adana
Afirmatif Terapi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cansu İşbilir Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Deneyimsel Oyun Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Dil Terapisi
Cansu İşbilir Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
İlişki Terapisi
a....a
Kizim cok hırçın surekli bana ve esime karşı çıkıyor oyuncaklarini firlatiyor okuldaki rehber öğretmen uzmana basvurun dedi arastirdik hocamı bulduk cok guzel ilerledik ofkesini kontrol ediyor kizim cok mutluyuz
m....…
Kızım okula uyum sürecinde zorlanıyordu derse odaklanamıyordu bu yüzden rehberlikçimiz uzmana yönlendirdi Tuğba hanımı araştırıp bulduk kızıma çok içten davranıyor kızım çok sevdi çok faydasını gördük terapinin iyi ki var hocam
i̇...z
Tuğba Hanım’ı arkadaşımın önerisi üzerine buldum. 1,5 aydır oğlumun bazı davranışları üzerine kendisiyle görüşme yapıyoruz. Bu hayattaki en önemli değerlerimiz çocuklarımız. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyor. Çocuğumun en iyi şekilde büyümesi için elimden geleni yapıyorum. Tuğba Hanım ile çalıştığımız için şanslıyız kendisi çok ilgili ve konu hakkında tecrübeli
i̇...n
Öğrenme güçlüğüm için iki aydır Tuğba Hanım ile çalışıyoruz. Gayet verimli geçiyor seanslardan keyif alıyorum. Kendimde ilerleme sağladığım için mutluyum.
e....i
Kızım bu sene sınava girecek kapasitesi olan bir çocuk olmasına rağmen stres ve odaklanmaması başarısını engelliyordu uzman desteği almaya karar verdik Tuğba hanımı bir arkadaşımız tavsiye etmişti terapiye pek de gitmek istemeyen çocuğum artık terapi günlerini bekler oldu deneme sınavlarında şimdiden değişmelerimiz var bir de Tuğba Hanım bizimle sürekli iletişim halinde bu da çok hoş
e…...ö
Tuğba hocamı araştırmalarım sonucu buldum. Kaygılarım artık iyice uykumu falan kacirmaya başlamıştı bununla baş edemiyordum. Başka şehirde olduğum icin online seans seçeneğini olması ekstra kolaylık oldu benim için yedinci seansımı tamamlamış olarak söyleyebilirim ki terapiden kaçmayın kendinize en büyük iyiliği yapmış olursunuz iyiki var hocam
ha...a
Kızım sürekli telefon ve tablete bakmak istiyordu. Bir süre sonra derslerinde düşüş yaşamaya başladık dikkati çok dağınıktı. Bu süreçte Tuğba hocamı bulduk ve oyun terapisine başladık hocamın kızıma yaklaşımı çok içten ve bizimle bilgilendirme ve iletişim şekli harika üç aydır devam ediyoruz düzenli de devam edeceğiz evde kurallarımız var ekrana bakma süremiz azaldı derslerini toparladık Tuğba hocama ne desem az
öm...n
Arkadaşım sayesinde Tuğba Hocayı tanıdım ve oğlum için kendisi ile iletişime geçtim. Tablet telefondan gözünü ayırmayan oğlumun evdeki davranışları eskiye göre baya değişmiş durumda. Derslerine ve sorumluluklarına daha çok vakit ayırmaya başladı. Gayet verimli hizmet alıyoruz
m ...c
Annem için Tuğba Hanım’dan bir süredir destek alıyoruz. Annemin terapi olaylarına pek inancı olmamasına rağmen Tuğba Hanım o kadar iyi geldi ki artık her hafta ne zaman seansa gideceğimizi soruyor. Tecrübeli olup ileri yaştaki annem ile o enerjiyi yakalaması bizleri de çok mutlu etti.
s....̇
Sanırım şu ana kadar yaptığım en güzel şey terapiye başlamak oldu. Tuğba hanımı araştırdım buldum çalışma şartlarımdan dolayı yüz yüze gidemezdim online seçeneğinin olması benim için harika oldu Tuğba hanimin yaklaşımi çok iyi ve profesyonelce terapiye başlamadan önce kaygı ve stres seviyesi yüksek bir insandım iç dünyamda mutsuzdum terapi farkındalıklarimi çok güzel bir seviyeye taşıdı uzun zamandır devam ediyorum devam da edecem
Tuğba İnce Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba İnce Aydın, Psikoloji. Size Tuğba İnce Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Tuğba İnce Aydın adresi nerede?Tuğba İnce Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk cad. Gülbahçesi Sitesi Kurtuluş mah. Demokrasi sk. D Blok K:2 No:207 Bina No:25 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba İnce Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba İnce Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba İnce Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba İnce Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba İnce Aydın hangi dilleri konuşuyor?Tuğba İnce Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba İnce Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba İnce Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba İnce Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Tuğba İnce Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba İnce Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba İnce Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar