Yaşam Hastanesinde bir senelik staj süresini doldurmasının ardından, Ankara Diskapı Hastanesi Psikiyatri servisinde yatan hastalara da çeşitli testler uygulamıştır. 'Benlik Saygısının Aşka İlişkin Tutumları Üzerindeki Etkisi' konusu hakkında sunulmuş bir bildirisi vardır. Kişilik faktörünün erteleme ve karar verme davranışları üzerindeki etkisi hakkında araştırmalar yapmış, poster ve bildiriler hazırlamıştır. Duygudurum bozuklukları konusunda ve Madde Bağımlılarında algılanan sosyal destek, tedavi motivasyonu, eş zamanlı görülen psikiyatrik belirtilerle ilgili devam eden çok kapsamlı araştırmaları Koç Üniversitesi'nde yürütmektedir.
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) eğitimlerini ve süper vizyonlarını tamamlayan Kaplanhan çocuklara ve yetişkinlere yönelik uygulanan çeşitli kişilik ve zeka testlerinin uygulanması, puanlanması ve yorumlanması yetkinliğini almıştır. 2 buçuk yıl devam eden projektif testler eğitimini, Rorschach ve Projektif Testler Derneği'de tamamlamıştır. 6 ay devam eden 'Nöropsikolojik Testler' eğitimini alan Kaplanhan, Nörolojik tanı belirlenmesinde etkin rol almaktadır. 'Aile içi Şiddete Son' kampanyası kapsamında ailelere danışmanlık yapmış, Atatürk Çocuk Esirgeme Yurdu'nda bir sene boyunca gönüllü psikolog olarak çalışmıştır.
Genç Müteşebbisler Jaycees Ankara Derneği, Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi eğitimlerini tamamlayan Kaplanhan; üyesi olduğu Türk Psikologlar Derneği tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığının 2011 yılında yaptığı sınavlarda yüksek puanlar alarak Tıbbi Uygulamalarda Yetkinlik Onur belgesini almıştır.
10 yıl boyunca bir çok psikiyatristle birlikte Surp Pirgic Ermeni Vakfi Hastanesinde hasta takip etmiş ve yatan hastalarla çalışarak engin bir tecrube kazanmıştır. 2018 yılından bu yana ise, kurucusu olduğu School of Emotions kliniğinde; Bilişsel Davranışçı Terapi, Sistematik Aile Terapisi ve EMDR tekniklerini kullanarak, psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Duygudurum Bozuklukları ile ilgili çalışmaları, özel projeler kapsamında devam etmektedir.
Birçok televizyon programı ve haber bültenlerine uzman olarak katılan Kaplanhan; 2017 yılında 'Bana Biraz Anlatsana' isimli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. Kaplanhan, Elele, Form Sante, Fit Men, Hey Girl dergilerinde düzenli olmak üzere, farklı dergilerde uzman görüşü bildiren yazılar yazmaya devam etmektedir.
Deniz ile ilgili bütün sporlara ilgi duyan Kaplanhan, 2010 yılından bu yana profesyonel kaptan olarak yelken sporu ile uğraşmaktadır. Aynı zamanda yıldızlı dalgıç olan Kaplanhan, yılın belirli zamanlarında sessizce, denizleri dinleme seyahatleri yapmaktadır. Fotoğraf sanatının, insanın kendini anlatma yollarından biri olduğuna inanan Kaplanhan fotoğraf sanatıyla da amatör olarak ilgilenmektedir.
Hacettepe Üniversitesi Mezunları Derneği, Bipolar Yaşam Derneği ve Türk Psikologlar Derneği üyesidir.
Nişantaşı, İstanbul
Terapi
Nişantaşı, İstanbul
Terapi
Cinsel Terapi
Tuğba Kaplanhan Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Tematik Algı Testi (TAT)
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Tuğba Kaplanhan Muayenehanesi
Tugba Hanim bilgili, anlayisli, ve harika bir terapist. Kendisiyle calismalarim sayesinde ruh sagligimda ve duygularimla basa cikmada inanilmaz ilerleme kaydettim ve kaydetmeye devam ediyorum.
Terapim hakkında spesifik olamam, ruhsal sağlığım üzerinde çalışıyoruz ve kendisi çok iyi bir terapist ve çok faydasını gördüm :)
di...
Isine olan saygisi,sevgisi ve bilgisi tartisilmaz olan kisidir kendisi bir zaman sonra ailenizden birisi sirrinizi guvenerek paylasabildiginiz bir arkadas,bu yolda size isik yakan ve seanslarinin sonucunda hayatiniza sihirli bir sekilde dokunup kendinizi bulmayi icinizdeki asil sizin ortaya cikmasini ogreten kisidir kendisi iyiki varsiniz ve iyiki hayatima dokunmussunuz ....
ş....ü
Yaklaşımı ilgi ve alakası mükemmel ses tonu diyologramız cok rahatlatıcı cok yeni başladık ama güzel sonuclar alacağımıza beni inancı ile inandırdı mesleğini çok severek yapıyor kendisine teşekkür ediyorum
......
Yaklaşık 1 yıl olacak. En başından doğru yaklaşımı ile iletişim kurabildik. Kendimi tanımak ve ayakları yere basar birisi olma niyetindeydim. Zor bir yılda elimden geleni yaparak geride bırakma hissindeyim. Sürekli arkaya bakan, güvensizlik hissinden sıyrılmamda seansların etkisi yadsınamaz. İlk defa tecrübe ediyordum, mutluyum.
Tuğba Hanım, İlk görüşmede bile bilgi, tecrübe ve cana yakınlığı ile "doğru yerdeyim" notunu almanızı sağlıyor. Sonrasında da kimseyle konuşamadıklarınızı konuşabildiğiniz, sizin mutlu olmanız için gönülden çabalayan, işine saygı duyduğunu hissettiğiniz bir uzman kişi ile yol yürüdüğünüzü görüyorsunuz. Bir görüşmede dile getirdiğiniz anınızı, siz unutmuş bile olsanız, size hatırlatması, işini iyi yaptığının, işine saygı duyduğunun kanıtıdır. Görüşmelerimizin çok yararını gördüm. İyi ki tanıştım, iyi ki var. Teşekkürler.
h ...d
Pozitif enerjisi, ses tonu bile iyi hissetmeye yetiyor.Öyle güzel motive ediyor ki çok memnun kaldık.Enerjisi çok yüksek insana iyi gelen bir sürü yanı var. Olaylara gerçekçi bakmamı doğruyu bulmama yardımcı oldu. ki tanımışım çok teşekkür ediyorum kendisine, bence başka doktor aramayın.
Uzun zamandir hayatimin cesitli donemlerinde bana destek, bilgi ve farkli bakis acilari ile hayatimi ciddi anlamda kolaylastirdi. Kisisel gelisimime cok katkida bulundu.
f....g
Çocukluk travmalarım sebebiyle yıllarca bir çok terapistle görüştüm. Gerçekten Tuğba Hanım gibisini görmedim. Bu kadar ilgili ve işini iyi yapan bir terapist bulmak çok zor. Ben de bu siteden bulmuştum. İster ergen ister yetişkin olun, gözünüz kapalı Tuğba Hanım'a gidebilirsiniz. Keşke daha çok insan sizi tanısa. Ben çok mutluyum tanıdığım için. Hayata yeniden dönüyor gibiyim. İyi ki varsınız.
al...n
Tuğba hanım ile 2010 yılından beri düzenli aralıklarla seans almaktayım. Üniversite sınavına hazırlanırken ve kazanmamdan, arkadaş ilişkilerimden, iş arayış sürecime kadar hep yardımcı olmuştur. Kendisinin tıp bilgisi, güler yüzlü oluşu ve empati yeteneği sayesinde benim psikolojimde hep olumlu etkiler bırakmıştır. Kendisini tüm kalbime tavsiye ederim.
Tuğba Kaplanhan Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Kaplanhan Güler, Psikoloji. Size Tuğba Kaplanhan Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi.
Tuğba Kaplanhan Güler adresi nerede?Tuğba Kaplanhan Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye mah. Şakayık sok. 40 Nişantaşı Plaza Kat:1 Daire:1 İstanbul
- Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Kaplanhan Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Kaplanhan Güler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Kaplanhan Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Kaplanhan Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tuğba Kaplanhan Güler hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Kaplanhan Güler ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Kaplanhan Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Kaplanhan Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Kaplanhan Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Tuğba Kaplanhan Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu