Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı
İhsaniye, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Leylak Sokak Plaza 1453 A Blok , 16130 Nilüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi +40 daha fazla

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Nakit, Kredi kartı

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

İhsaniye, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Leylak Sokak Plaza 1453 A Blok , 16130 Nilüfer/Bursa, Bursa

Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı

Fizyoterapist Tuğba Kaya Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans bölümünden 2014 yılında mezun olduktan sonra uluslararası geçerliliği olan Manuel Terapi, Kayroprakti,Osteopati,Kadın Sağlığı,Pelvik Rehabilitasyon,Klinik Pilates,Kinezyolojik Bantlama, Kuruiğne Tedavisi,Kişisel Egzersiz Terapisi gibi birçok alanlarda uzmanlaşmıştır.Bursa Nilüfer ’deki kliniğinde danışan /hasta kabul etmektedir.
Çalışma alanları
Ortopedik Rehabilitasyon ve
Ameliyatsız-İlaçsız Kas-İskelet-Omurga Terapileridir.

Röportaj

Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Manuel Terapi

Boyun ağrısı için gitmiştim, migren ağrısina da iyi gelen bir tedavi uyguladi.

R
Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Klinik Pilates

Hamilelik sırasında oluşan ağrılarım için geldim, doktor sinir sıkışmıştır doğumdan sonra geçer demişti ancak geçmedi. Tuğba Hanım karnımdan kaynaklı olabileceğini söyledi. Ayrıca sadece bu şikayetim için değil genel değerlendirme yapıp ihtiyacım olan diğer alanları da çalıştık. Süreç boyunca değişikleri hemen fark ediyorsunuz. Evde bilmeden yapılan egzersizlerin ne kadar yanlış sonuçlanacağını da görmüş oldum:) O yüzden bu işi bilen biriyle çalışılmalı..

Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Manuel Terapi

4 seans manuel terapi aldım bel ve sırt ağrılarım azaldı. Tuğba hanım hem işlem öncesi ve hemde işlem sonrası gerekli açıklamalarla tedaviyi iyi yönetiyor. Memnun kaldım.

Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Skolyoz Tedavisi

Geçen yıl skolyoz ve duruş bozukluğu sebebiyle başvurdum fizyokliniğe 10 seans manuel terapi ve egzersiz tedavisi aldım.Gözle görülür bir şekilde faydasını gördüm bu sene memnuniyetim sonucunda tekrar başladım ve 7. seansımdayım egzersiz programlarıyla hem mental hem fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum.Herkese içtenlikle tavsiye ederim.

Bel ağrısı şikayetiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Manuel terapi, pilates ve egzersiz uyguladı. Toplamda 16 seans oldu. Şu an sürecim tamamlandı. İleride ihtiyaç duyarsam tekrar gidebilirim. Seansların faydasını gördüm, ağrılarım azaldı. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Özelde de iletişimdeyiz. Tuğba Hanım'dan beklediğim performansı aldım ve memnunum.

Çok ilgili bir uzman. Kas hastalığı rahatsızlığım var. Ağrılarımı hafifletti. Karın kramplarımda oluyor. Kas ve ağrılarım için seansların faydasını gördüm. Hastalığıma yönelik tedavi yaptı. Bilinçli olması güzeldi. Şu an ara verdim, kış ayında tekrar başlayacağım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Memnunum kendisinden.

Sırt ağrım ve bel ağrım için başvurdum. 9 aydır gidiyorum. Manuel terapi uyguladı. Şu an kaslarımı desteklemek için pilates'le devam ediyoruz. Ağrılarım geçti, şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Tuğba Hanımdan çok memnunum. İlgili birisi. Tedavileri çok başarılı.

Zayıflamak ve ağrılarım için başvurdum. Sosyal medyadan buldum kendisini. 16-17 seanstır gidiyorum. Seanslar ve diyetle birlikte 12 kilo verdim. İncelmelerim oldu. Manuel terapi uyguladı, oda ağrılarıma iyi geldi. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bende doktorum randevularımda yardımcı oluyor. Tuğba Hanımdan memnunum. İşinde uzman. Sorularıma cevap veriyor. Seviyeme uygun program uyguluyor. Reformer pilates hizmeti de alıyorum. Şu an her şey yolunda gidiyor. Seanslara gitmeye devam edeceğim.

Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Çok faydalı ve çok rahatlatıcı bir seans oldu benim için. Boyun ve omurga sağlığım için sürekli gelmek istediğim faydasını gördüğüm bir uygulama oluyor.

T
Konum: Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Manuel Terapi

31 haftalık hamileyim Tuğba hanıma yürümemi zorlaştıracak kalça ağrım için gittim. Tek seansta bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim, keşke daha önce gitseydim. Çok memnun kaldım