Aydın Üniversitesin de Yüksek onur belgesi alarak Aile Danışmanlığı bölümü yüksek lisansını tamamlayarak 'Uzman' unvanı aldı. İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Felsefe Grubu Öğretmenliğini pedagojik formasyon alarak onur belgesi ile bitirdi. Atatürk Üniversitesi Lisans Çocuk Gelişimi Bölümünü bitirmek üzeredir. Uluslarası Çocuk Objektif Testleri Uygulayıcısıdır. Çocuklarda Oyun Terapisi Uygulayıcısıdır. BDT,Şema Terapi,Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, ACT Terapi gibi ekollerle çalışmaktır. Öğrenci ve Veli Danışmanlığı Uygulayıcısıdır. Apeiron Dergisi'nde yazmış olduğu makaleleri vardır. Sayısız psikoloji,sosyoloji,felsefe eğitimlerine katılmış ve Ulusarası uygulayıcı belgeleri almıştır.
Sosyoloji, insan ilişkilerini inceleyen bilim dalıdır. İnsanı ve insan ilişkilerini anlayabilmek için sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzmanlık belgeleri almıştır. Okullarda felsefe öğretmenliği yapmakla birlikte aktif olarak danışan görmektedir.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Stres Yönetimi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Aile Danışmanı Tuğba Kop
Kendisinden çok memnunum supervizyon seansı aldım.Problemimi çözdüm ve artı üzerine koydum bazı konularda bir arkadaş söyledi kendisine o şekilde ulaştım.Yaklaşımı çok güzeledi sorunlara yaklaşımı çok güzeldi çözüm yolu bulmama yardımcı oldu.Çözüm odaklı çalıştı iletişimi geri bildirimleri çok güzeldi.
r.....
Hem ailevi hem de ilişki problemi vardı o yüzden kendisinden yardım almak istedim sonra hepsi yavaş yavaş çözülmeye başladı.Problemlerim daha halledilebilir hale geldi baya yardımcı oldu sağ olsun.Kendisine araştırarak gittim.Kendisi çok güler yüzlüydü dinledi.Bir hoca değil de bir arkadaş gibi yaklaşım da bulunması ve Tuğba Hocayı araştırdım bu işin ehli bir insan olduğu için devam etmek istedim.
Kendisi çok iyi danışman ve çok memnun kaldığım birisi.Kendisinden sonra çok değişiklik gördüm ve fayda sağladı görüşlerim de farklılık oldu düşüncelerimi değişti.Kendisine referans alarak gittim.Özelikle düşüncelerim de farklılık yarattığı için hayata daha güzel ve farklı yönleriyle hazırlıyor ve sizi anlayabilmesi çok güzel, güler yüzlü, dinlemesinden memnunum.
Tuğba Kop isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Kop, Aile Danışmanlığı. Size Tuğba Kop tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Tuğba Kop adresi nerede?Tuğba Kop şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Kop isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Kop online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Kop isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Kop, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğba Kop isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Kop bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Kop ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Kop hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuğba Kop hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Kop hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Kop tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.