2020 yılında Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Onur derecesiyle mezun oldum. İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına devam etmekteyim. Lisans eğitimime devam ederken gönüllü olarak Beykent Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi sonrasında ise Moodist Psikiyatri&Nöroloji Hastanesinde stajlarımı tamamladım ayrıca eğitim hayatım boyunca bölümün ile alakalı birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde aktif rol alıp aynı zamanda seminer ve söyleşilere katılım gösterdim.Şu anda aktif olarak yüz yüze ve online seanslar almakta ve Bilişsel Davranışçı Terapi Ekolü ile çalışmaktayım.
Büyükşehir Mah Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Avm E2 Blok Kat 5 Daire 25 Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Büyükşehir Mah Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Avm E2 Blok Kat 5 Daire 25 Beylikdüzü, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Dr. Öğr. Üyesi Murat Başar Gürbüz Muayenehanesi, Psikiyatri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
s....t
Anksiyete bozukluğu için gittim. İnternetten araştırıp buldum. Kendisinin yorumlarını beğendiğim için tercih ettim. 2-3 ay gittim. Taşındığım için bırakmak zorunda kaldım. Kendisi bana çok yardımcı ve faydalı oldu. Daha önce de farklı uzmanlarla da görüştüm. Kendisini profesyonel ve ilgili buldum. Kullandığı konuşma dili kibar ve hoş. Güven hissettiriyor. Bu benim için önemli bir faktör. Bu konuda süper bir uzman.
s....d
1 senedir kendisi ile görüşüyorum. Anksiyete ve OKB için başvurdum. Seanslardan verim alıyorum. Gayet memnunum. Farkındalığım oluştu. Tuğba Hanım ilgili ve alakalı bir uzman. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Rahatlıkla her şeyi konuşabiliyorum. İşinde başarılı olduğunu düşünüyorum.
a....n
Tuğba hanımla yaklaşık 5 ay bir süreç geçirdik. ilişki terapisi için başlamıştım. Seanslarda olabildiğince objektif, kendi düşüncelerimin duygularımdan sağlıklı olmamı bulmamı sağladı. Verdiği örnekler, söylediği sözler hayatımda çıkmaza girdiğimde yol gösterici oluyor. Açıkçası daha fazla sözler söylemesini,örnekler vermesini de isterdim Seans sonrası üzerimde taşıdığım yük kalkmış gibi hissediyordum. Çok iyi hissetmemi sağlıyor. Uzun bir süreç hemen etki beklemeyin ama bu süreci Tuğba hanımla ilerlemenizi tavisye ederim. Benim hayatıma güzel dokunuşları oldu . Terapi almak için hayatınızın altüst olmasına gerek yok bence, duygu karmaşasi yaşadığınızda bile çok iyi gelen bir süreç.
Tuğba Hanım'a tavsiye üzerine panik atak nedeniyle ulaştım. Bizim 7. seansımız olacak ve sürecin bu kadar hızlı sonuç vereceğine dair pek umudum yoktu. Potansiyelimin ortaya çıkmasını sağlamada büyük etken kendisi. İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.
e....u
Tuğba hocama arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Aşırı kaygıdan ve sosyal anksiyeteden dolayı başvurdum. İyi ki başlamışım, diyorum. Terapiye yaklaşım biçimi çok iyi, Kesinlikle tavsiye ederim.
b....y
Tuğba hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Kendimde beğenmediğim ve problem olarak gördüğüm konuları çözmek adına gittim ve gerçekten çok verimli geçti benim için. Tuğba hanım çok iyi bir uzman olduğunu fark ettim. Bakış açısı ve konuşması çok iyiydi. Kesinlikle öneririm, zaten yakın çevremde önerdiğim arkadaşlarım oldu.
Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak seanslarımız devam ediyor. Daha önce de farklı psikologlarla görüşmelerim oldu ama faydasını görmediğim için bırakmıştım. Tuğba Hanım bir çok konuda farkındalıklarımı artırdı. Rahatlamamı sağladı. Kendisinden memnunum. Tavsiye ederim.
Tuğba Hanımla üçüncü online terapi seansımızı gerçekleştirdik. Henüz yolun çok başındayız ama terapi sürecinde anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Biri sizi gerçekten dinliyor ve geçmişte anlattığınız hassas detayları yakalıyor ve hatırlıyor. En önemlisi bunlara değer veriyor. Bu süreçte kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
y....y
Tuğba Hanım'a tanıdığım aracılığıyla ulaştım. 1 seneye yakın danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. seanslarımızdan sonra kendimde çok büyük gelişmeler gözlemledim. Kaygı durumumda düzelme oldu. Olaylara daha gerçekçi bakmayı başardım. Gerilimim daha da azaldı. Tuğba Hanım çok güler yüzlü, çok çok ilgili bir uzman. Ben hiç beklemiyordum ama kendisi hayatımda çok etkili oldu. Psikoloji bence yetenek işi ama kendisinde çok başarılı. Tuğba Hanım'dan çok memnunum. O kadar çok memnunum ki kendisini herekse tavsiye ediyorum.
b...
Tuğba hanıma sosyal medyadan ulaştım. Evlilikte Stres ve duygu karmaşıklığı sebebi ile başvurdum. 3 yada 4 seans geçirmişimdir gayet güzel geçirdim ilk korkuyordum bazı şeyleri aşamam diye ama Tuğba hanım sayesinde aştım. Hem sempatik yapısıyla iyi bir dinleyici hemde sıcak kanlılığı ile iyi sakinleştirici. Tavsiye ederim hem mevki için yakın hemde ben iyileştiğimi düşünüyorum o yüzden tavsiye ederim.
Tuğba Özdemir Kızılay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Özdemir Kızılay, Psikoloji. Size Tuğba Özdemir Kızılay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Tuğba Özdemir Kızılay adresi nerede?Tuğba Özdemir Kızılay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mah Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Avm E2 Blok Kat 5 Daire 25 Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Özdemir Kızılay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Özdemir Kızılay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Özdemir Kızılay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Özdemir Kızılay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Özdemir Kızılay hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Özdemir Kızılay ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Özdemir Kızılay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Özdemir Kızılay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Özdemir Kızılay hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Tuğba Özdemir Kızılay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Özdemir Kızılay hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Özdemir Kızılay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu