Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Hamile Pilatesi
Klinik Pilates
Ortopedik Rehabilitasyon
hi....
Boyun düzleşmesi nedeniyle sırt, boyun ve baş ağrılarım vardı. Tuğba Hanımla yaptığımız egzersizler çok faydalı oldu. Güler yüzü ve pozitif enerjisi de insanı çok rahatlatıyor. Çalışma sırasındaki açıklamaları da çok iyi. Doğrularımı yanlışlarımı farketmemi sağladı. Teşekkür ederim.
öm...r
Bel fıtığı şikayetlerim üzerine gittim ve yaptığımız egzersizlerle ağrılarım kısa sürede geçti. Sonrasında, masa başı çalışmanın getirdiği problemlerle başa çıkma konusunda çok yardımcı oldu. Ayrıca yaptığınız her türlü sporla ilgili destek verebiliyor. Çok iyi niyetli, bilgili ve işini severek yapan bir insan. Kendisini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum.
n....d
Güleryüz,temizlik,insancıl yaklaşım, bilgili ve yapılan hareketin neden ve nasıl olduğunu ve faydalarını açıklama, işini sevmek ve bilmek,nazik kısaca her insanın tedavisinden faydalanmak isteyeceği, değerli bir insan.Doktorum sol kalçamdaki ileri seviye kireçlenmeden dolayı protez amelyatı zorunlu dedi çünkü yürümem zorlu ve oturduğum yerden kalkmam çok acılı, ağrılı idi ben de ameliyat öncesi amlyt sonrası iyileşmemi de kolaylaştırması için bacak kaslarımı güçlendirmek için Tuğba hanıma (tavsiye üzerine)geldim 3 ay bitti önceki şikayetlerim çok azaldı, kaslarım kuvvetleniyor, bacağımı kaldırabiliyorum, halen devam ediyorum, uzun zamandır ağrı kesici ilaç ihtiyacım da çok azaldı hatta almıyorum diyebilirim,aldığım hizmetten ve çalışmadan çok memnunum.
sa...t
Tugba Hanım ile tanıştığımızda skolyoz ve boyunda düzleşmeye bağlı ciddi sırt göğüs ve boyun ağrıları yaşıyordum. Tuğba Hanım’ın kişiye özel egzersiz ve yönlendirmeleri ile yaklaşık 3 ay içinde ağrılarım azaldı, esnekliğim arttı ve duruşum düzelmeye başladı. Tugba Hanım mesleğini severek yapan, çok ilgili ve çok deneyimli bir fizyoterapist. Mesleki bilgisi yanında, güler yüzü ve pozitif enerjisi ile her dersimiz ayrı bir güzellikte geçen adeta bir terapi benim için. Kendisi tanıdığım en tatlı hocalardandır:) Doğru ellerde bilinçli bir şekilde pilates yapmak isteyen herkese ve özellikle omurga problemleri yaşayan kişilere (ve tabi doktoru da öneriyor ise, - bana pilates yapmam önerilmişti-) klinik pilates için Tugba Hanım ile görüşmesini tavsiye ederim. Herşey için teşekkürler hocam:)
t.....
Öncesinde bir çok yere gidip görüşme yaptığım halde Tuğba Hoca gerek uzmanlığı gerekse ilgisi ve özeniyle kesinlikle hamilelik sürecini yaşayanların tanışması gereken biri. her dersimiz çok keyifli ve doğuma hazırlık sürecinde geçti. pilates yapmak isteyen tavsiyemdir.
mu...u
Tuğba Hanım mesleğini severek yapan ve bu sevgisini hastalarına da geçiren bir uzman. Sizi can kulağıyla dinleyip size özel tedaviyi uyguluyor. Sıkıntılarınızı sorularınızı dikkatlice dinliyor. İnsan kendini özel hissediyor. En önemlisi mesleği ile ilgili tüm gelişmeleri takip edip eğitimlerine devam ediyor. Sırt ağrılarım ve boynumda düzleşme vardı düzenli tedavisi ile çok ciddi rahatlama sağladı. Çok da güleryüzlü hastanın ruhuna da hitap ediyor. Çok endişeli bir hastayım omuriliğim sırtım hep problemlidir stresimi azaltıp sinirlerimi gevşetti. Çok çok başarılı bir uzman
i̇...e
Bel fıtığı şikayeti üzerine Fizyonova'ya 2 ay katıldım. Şikayetlerim yaklaşık 3 haftada neredeyse bitti. Tuğba Hanım oldukça tecrübeli ve bilgili. Üstelik hasta ile olan ilgi ve alakası takdir edilesi.
Tuğba Öztürk Esen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Öztürk Esen, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Tuğba Öztürk Esen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Klinik Pilates, Hamile Pilatesi.
Tuğba Öztürk Esen adresi nerede?Tuğba Öztürk Esen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Öztürk Esen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Öztürk Esen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Öztürk Esen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Öztürk Esen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tuğba Öztürk Esen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Öztürk Esen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Öztürk Esen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Öztürk Esen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Tuğba Öztürk Esen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler