Doğuş Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini ‘Ergenlik Döneminde Depresyon’ konulu proje ile tamamlamıştır. Lisans sürecinde İstanbul Doğa Koleji ve Karacabey Devlet Hastanesinde gönüllü staj yapmıştır. Klinik stajını Fransız Lape Hastanesi ve Np İstanbul Beyin Hastanesinde tamamlamıştır.
SEMİNERLER &SERTİFİKALAR
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Ölüm ve Yas Terapisi
MMPI Kişilik Testi
Çocuk Resimlerinin Analizi
Çocuk Objektif Testler Eğitimi (AGTE Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Good-Enough Harris Bir İnsan Çiz Testi, S.D.Porteus Labirentler Testi, Kent EGY Testi, PEABODY Resimli Kelime TanımaTesti, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Cattel 2A Zeka Testi, Frostig Gelişimsel-Görsel Algı Testi)
Çocuklarda Gözlem ve Görüşme Teknikleri
WISC-R Zeka Testi
Standford-Binet Zeka Testi

Uzm. Kl. Psk. Tuğba Sarısakal
Odunluk mah liman cad Kızılay plaza iş hanı no17/26 Prof Dr Sedat Demir, Nilüfer, Bursa

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Evlilik Terapisi

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +6 daha fazla

Evlilik Terapisi

Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri

Makaleler
Röportaj

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tuğba Sarısakal Bilişsel Davranışçı Terapi

Oldukça profesyonel.İşini severek ve öz veriyle yapan bir danışman. Çok güleryüzlü ve güven veren biri kendisi. Bir tanıdığımın tavsiyesiyle kendisiyle görüşmeye başladım ve çok memnun kaldım seanslarımız hala devam etmekte ve güzel ilerlemeler kaydediyoruz. Yeni bakış açıları, farkındalık kazanmamı sağladı. Bana ayırdığı zaman ve emek için kendisine teşekkür ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Tuğba Sarısakal Bilişsel Davranışçı Terapi

Tuğba hanım özellikle bilişsel davranışçı terapi konusunda oldukça bilgi sahibi olduğunu daha ilk fırsatta gösteriyor. Görüşmelerimiz boyunca kısa zamanda kaydadeğer ilerleme gösterdiğimi söyleyebilirim. Kendisinin problemlerin çözümü adına yön gösteren, aktif olarak dinleyen, insana farklı bakış açısı kazandıran oldukça donanımlı ve kendini geliştirmiş bir psikolog olduğunu görüyorsunuz. Seanslar boyunca çözüm arayışında olduğum konuları ilgiyle dinledi ve oldukça kibar ve özenli bir şekilde bu sıkıntıları nasıl aşabileceğim konusunda gerçekten bana büyük bir umut aşıladı. Görüşmelerimiz halen devam ediyor. Özellikle beni etkileyen en önemli özelliği diğer profesyonellerden farklı olarak sadece görüşme seansı boyunca beni iyi hissettirmesi değil, günlük hayatıj zorluklarını aşmak için kendime çözüm bulma konusunda bana vermiş olduğu gayet pratik çözüm önerileri sunması. Anlattıklarım havada kalmıyor, sürekli not alıyor ve daha önceki görüşmelerde anlattığım detayları çok iyi hatırlıyor. Benim için bir profesyonelin bana değer verdiğini ve emek harcadığını görmek herşeyden öte hayat motivasyonumu inanılmaz artırıyor.