Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Hoşnudiye, 746.Sokak No:13 Kat: 3 Daire:34 26130 Tepebaşı/Eskişehir Soho Business Center, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Banka Havalesi

Online Diyet

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Hoşnudiye, 746.Sokak No:13 Kat: 3 Daire:34 26130 Tepebaşı/Eskişehir Soho Business Center, Eskişehir

Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi

Ankara Üniversitesi “Beslenme Bilimleri” ve İGÜ Beslenme ve Diyetetik lisans bölümlerinden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans Bitirme Tezlerimi “Üniversite Öğrencilerinde Beslenme Alışkanlıkları” ve “Laktoz İntoleransının Toplumda Görülme Sıklığı” üzerine yazdım.

Eğitimimle birlikte kurum beslenmesi, beslenme ve danışmanlık merkezi, diyet polikliniği, özel ve devlet hastanelerinin diyet mutfaklarında stajlarımı tamamladım ve mesleğime başladım. Mesleğe başladıktan sonra da birçok sertifika programına katılarak eğitimlerine devam ettim. Uludağ Üniversitesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümünde Pedagojik Formasyon eğitimi aldım.

Riccon Akademi Yaşam Koçluğu sertifika programını başarı ile tamamlayarak tüm ülkelerde geçerliliği olan eğitim sertifikasını almaya hak kazandım.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümünde yüksek lisans eğitimini yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Yüksek Lisans Bitirme Tezimi “Beslenme ve Diyetetik Polikliniğine Başvuran Kişilerde Laktoz İntoleransı” üzerine yazdım.

Sağlık problemlerim vardı, kilo vermem gerekiyordu ve karaciğer yağlanma sorunu yaşıyordum. Tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum kendisinden. 4-5 aydır birlikteyiz ve 15 kilo verdim. Tuğba Hanım iyi bir uzman, danışanlarının yaşam tarzına göre beslenme programı hazırlıyor. Nokta atışları var, ilgili bir diyetisyen. Sağlığıma kavuştum ama devam ediyorum, beslenmeyle birlikte yaşam tarzımda değişti. Çok mutluyum, benim tavsiye ile gidenlerde var.

Kilo vermek amacıyla başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. 2-3 ay seans aldım. Kilo vermeye başladım. Hedefime ulaştım. Sürecimi sonlandırdım. Tuğba Hanım çok yeterli bir uzman. Psikolojik olarak da danışanını sürece hazırlıyor. Verdiği programa uyup devam edilirse sonuç alınıyor. Yağdan çok kaybım oldu. Ben memnun kaldım kendisinden.

P
Konum: Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

10 yaşındaki kızımı daha önce farklı bir Diyetisyene götürmüştüm fakat pek zayıflayamadı sadece 1 kilo verdi çalışan bir anne olduğum için listeye uyumakta çok zorlanmıştım fakat Tuğba Hanım'a gittiğimde kızım çok kısa sürede zayıfladı ve verdiği öğünler beni hiç zorlamadı çok kolay bir şekilde kilo verdi o kadar memnun kaldım ki iyi ki gitmişim.

Kilo vermek için başvurdum. Kendim sosyal medyada araştırıp buldum. 8 kilo verdim. Kilo korumayı ve kilo vermeyi öğretti ve süreci bitirdik. Diyet listesini kişisel ve evdeki gıdalara göre hazırlıyor. En sevdiğim özelliği bu oldu. Evdeki malzemelere göre beni yönlendirdi. Tuğba Hanım insan ilişkilerinden anlıyor. Kilo alıp vermek duyguya göre değişiyor. Çoğu diyetisyen belli bir çizgide ilerliyor. Kendisi bu konuda farklı. Ben memnun kalktım.

Konum: Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti

mide ve İbs sorunum sebebiyle Tuğba Hanım ile tanıştım. Daha kaliteli nasıl beslenir ve her gün nasıl düzenli tuvalete çıkılır öğrendim… Süreç hala devam ediyor hem daha sağlıklıyım hem de bolca yağ yakıyorum iyiki gelmişim

Konum: Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

Tuğba hanımdan rahatsız olduğum birkaç kilomu vermek ve sonrasındaki koruma sürecim için destek aldım. Sürekli iletişim halinde profesyonelliği ve ilgisi ile bu süreci kusursuz bir şekilde ilerletmemi sağladı. Haftalık görüşmelerimizin yanında her gün iletişim halinde olmamız motivasyonumu yüksek tutmamdaki büyük bir etken oldu. Tuğba hanımla birlikte sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdim ve benim için harika bir deneyim oldu.

C
Konum: Tuğba Sever Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

Tuğba hanım ile danıştığım süre boyunca çok memnun kaldım. Beni çok güzel aydınlandırdı ve bilgilendirdi. Nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim.
Güleryüzlülüğü ve anlayışlı olması sayesinde kendimi çok güzel ifade edebildim bu sayede seyanslarımızda çok rahat oldum. 10/10 veriyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Size özel hazırladığı listeleri ile hem ac kalmadan sağlıklı beslenerek bedeninize iyi geliyor hem de güler yüzlü tatlı sohbeti ile ruhunuza iyi geliyor

Ç

Bir tanıdığımın referansı ile gittim. Ben kendisine 4 ay gittim çok memnunum ikimizin de hedeflediği kiloya ulaştık kısa süre de güzel sonuçlar aldım çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Hem kilo vermek istiyordum hem de yağ oranımı azaltmak istiyordum kilo verirken yağ oranım da azaldı. Diyet listelerimi kolaylıkla uyguluyorum. Yağ oranımı 15'ten 11 kiloya düşürdük.

Oğlumuz için Tuğba Hanım'a başvurduk diyet sürecine başladıktan sonra etki etti kilo vermesi amaçlı başlamıştık. Diyet listelerini kolaylıkla uygulayabiliyor. Referans alarak gittik. 1 ay oldu 1.5 kilo verdi. Kendisinin uyguladığı liste beslenmesi hoşumuza gitti. Bize yardımcı oldu.